Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nő - 32 éves férfi? Ti összejönnétek ekkora korkülönbséggel egy pasival?
Szimpatikusak vagyunk egymásnak, de kicsit aggódok a dolog miatt. Amikor belegondolok hogy az első házasságomkor 10 évvel ezelőtt ő hány éves volt csak .... furcsa ebbe belegondolni. Ismertek párt ilyen korkülöbséggel?
Nekem saját cégeim vannak, házam, autóm, nyaralóm, de nagyon szeretek jönni-menni, DE szórakozóhelyekre meg fesztiválokra annyira nem. Simán benne vagyok hogy ugorjunk le Horvátországba kibérelni egy hajót (van vizsgám rá) vagy bármi ilyesmi. De akkor már húzom a fogam ha el kéne menni a Szigetre egy hétre, mert nem tudom felfogni mit lehet ott addig csinálni.
Ja nagyon fontos: van egy 3 éves fiam!
Nem valami ritka dolog.
Én 23 a barátom 33. 3 éve együtt.
Egy barátnőm 26, a férje 35. 7 éve vannak együtt, házasok, gyerek is van.
A párom egyik barátja 38, a felesége 29. 10 éve vannak együtt, házasok, több gyerek is van.
Tovább nem is sorolom...
De ezt te érzed.
Szerintem működhet ha a 23 éves leányzó fejben már idősebb a korànál.
Ez nálam pl így van.
23 vagyok a férjem pedig 32! Most leszünk 8 éve együtt és úton a közös baba is! 🙂 (igen 15 voltam amikor összejöttünk)
Ezt te tudod igazából eldönteni, ha előtte megismered a lányt.
Irhat barki barmit, senki sem fogja meg ismeretlenul sem bevallani, hogy duledezik a nagy korkulonbseges hazassaga. "Koszonik szepen", hat persze.
Annak idejen nalam - a plusz 10 even kivul - a gyerek is olyan kizaro tenyezo volt, mint annak a rendje.
"húzom a fogam ha el kéne menni a Szigetre egy hétre, mert nem tudom felfogni mit lehet ott addig csinálni."
Szivod a fogad (es a szad huzod), de nem baj.
Nos, kerdezd meg a kis kiszemeteltedet, mit csinalna ott, nelkuled.
Nem minden 23 éves ugyanott tart és nem minden 32 éves tart ugyanott, szóval erre a kérdésre nem lehet válaszolni a személyiségjegyek ismerete nélkül.
Én 22 vagyok és tuti nem kellene egy 30-on felüli pasi mint te, mivel a tesóim ennyi idősek és házasok, szóval én így képzelem a 30-asokat. De ugyanakkor meg tudom, hogy nem minden 30+ tart ugyanott, vannak, akik még tanulnak vagy utazgatnak, szóval komolytalanabbak és velük meg ismerkednék, mert tapasztaltabbak mint én, de még nem komolyodtak meg teljesen. De a te esetedben a lány meg lehet, hogy nem bánja azt sem, hogy már van kisgyereked is. Ez amúgy engem önmagában nem zavarna, nagyon szeretem a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!