Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 23 éves nő - 32 éves férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves nő - 32 éves férfi? Ti összejönnétek ekkora korkülönbséggel egy pasival?

Figyelt kérdés

Szimpatikusak vagyunk egymásnak, de kicsit aggódok a dolog miatt. Amikor belegondolok hogy az első házasságomkor 10 évvel ezelőtt ő hány éves volt csak .... furcsa ebbe belegondolni. Ismertek párt ilyen korkülöbséggel?

Nekem saját cégeim vannak, házam, autóm, nyaralóm, de nagyon szeretek jönni-menni, DE szórakozóhelyekre meg fesztiválokra annyira nem. Simán benne vagyok hogy ugorjunk le Horvátországba kibérelni egy hajót (van vizsgám rá) vagy bármi ilyesmi. De akkor már húzom a fogam ha el kéne menni a Szigetre egy hétre, mert nem tudom felfogni mit lehet ott addig csinálni.

Ja nagyon fontos: van egy 3 éves fiam!

2020. júl. 10. 15:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem valami ritka dolog.

Én 23 a barátom 33. 3 éve együtt.

Egy barátnőm 26, a férje 35. 7 éve vannak együtt, házasok, gyerek is van.

A párom egyik barátja 38, a felesége 29. 10 éve vannak együtt, házasok, több gyerek is van.

Tovább nem is sorolom...

De ezt te érzed.

2020. júl. 10. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hogy semmi, de még pont hogy ideális korkülönbség! 40-23 is hány van... Az összes sztár 20 évvel fiatalabb feleséget választ. Nem véletlenül!
2020. júl. 10. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk mar a sztarokat.
2020. júl. 10. 21:42
 14/19 anonim válasza:
100%

Szerintem működhet ha a 23 éves leányzó fejben már idősebb a korànál.

Ez nálam pl így van.

23 vagyok a férjem pedig 32! Most leszünk 8 éve együtt és úton a közös baba is! 🙂 (igen 15 voltam amikor összejöttünk)

Ezt te tudod igazából eldönteni, ha előtte megismered a lányt.

2020. júl. 10. 23:45
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

Irhat barki barmit, senki sem fogja meg ismeretlenul sem bevallani, hogy duledezik a nagy korkulonbseges hazassaga. "Koszonik szepen", hat persze.

Annak idejen nalam - a plusz 10 even kivul - a gyerek is olyan kizaro tenyezo volt, mint annak a rendje.

2020. júl. 11. 06:28
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
9 év szerintem nem lenne vészes, ha mondjuk mindketten legalább 5 évvel idősebbek lennétek, mint most. Ahogy írod is, mások az igények most még nagyon. Én 18 voltam, amikor összejöttem egy akkor 33 éves férfival. 5 évet pazaroltunk egymásra, azon kívül, hogy a szex az valami fergeteges volt, más pozitívumot nem tudok elmondani a kapcsolatról. Valószínűleg csak a szexualitás tartott minket össze, amúgy ég és föld voltunk. Én a legszebb fiatal éveimet pazaroltam rá, kb. minden barátomat elveszítettem, pont ezért, amit te is írsz, mert teljesen más volt az érdeklődési körünk, ő már réges régen kibulizta magát, mire velem megismerkedett, nekem meg csak akkor indult igazán az élet. De mivel ő nem akart bulizgatni, én sem mentem, mert nyilván marha féltékeny volt, ha egyedül mentem volna. Szóval életem legrosszabb 5 éve volt, szexuális téren tényleg elképesztő volt az összhang, még most is szinte beleborzongok, jó értelemben, ha az együttlétekre gondolok, de semmi más nem működött az az igazság. Így felnőtt fejjel nagyon bánom, hogy vele voltam egy percig is. Érzelmileg teljesen kicsinált, nagyon sokáig tartott talpra állni utána, és újra beleszeretni valakibe. Na mindegy, ez most már csak rinya volt itt a végén. :D a lényeg, hogy szerintem felejtős, teljesen más világ vagytok, nem fog működni hosszútávon, pár jó szex meg nem ér meg semmilyen érzelmi összeomlást vagy sérülést. Tapasztalat.
2020. júl. 11. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
16os vagyok még. Meg azért arra vigyázz, hogy ne egy apucit keressen benned, aki fizeti a Sziget belépőjét... Neked házad van, cégeid, autód, ő meg Szigetezgetni akar... Hát nem tudom, nekem ez tök egyértelműen bukta.
2020. júl. 11. 16:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"húzom a fogam ha el kéne menni a Szigetre egy hétre, mert nem tudom felfogni mit lehet ott addig csinálni."

Szivod a fogad (es a szad huzod), de nem baj.

Nos, kerdezd meg a kis kiszemeteltedet, mit csinalna ott, nelkuled.

2020. júl. 11. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem minden 23 éves ugyanott tart és nem minden 32 éves tart ugyanott, szóval erre a kérdésre nem lehet válaszolni a személyiségjegyek ismerete nélkül.

Én 22 vagyok és tuti nem kellene egy 30-on felüli pasi mint te, mivel a tesóim ennyi idősek és házasok, szóval én így képzelem a 30-asokat. De ugyanakkor meg tudom, hogy nem minden 30+ tart ugyanott, vannak, akik még tanulnak vagy utazgatnak, szóval komolytalanabbak és velük meg ismerkednék, mert tapasztaltabbak mint én, de még nem komolyodtak meg teljesen. De a te esetedben a lány meg lehet, hogy nem bánja azt sem, hogy már van kisgyereked is. Ez amúgy engem önmagában nem zavarna, nagyon szeretem a gyerekeket.

2020. szept. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!