Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a párom barátjába.Mit csináljak? többi lent..
Nagyon tetszik,ha meglátom 220 a vérnyomásom annyira szeretek a tarsasagaban lenni. Tudom hogy én is tetszek neki. Visszajutott hozzám ez az infó valakitől.
Csak nagyon sajnálnám a párom ha megtudná,vagy esetleg több is lehetne közöttünk pedig ez minden vágyam :( mindig aggódok hogy remélem nem más nővel van vagy a volt párjával.
Kihozza belőlem azt az érzést hogy Ő kell basszus :(
De szeretem a páromat is. Nem tudom mi tévő legyek. Megcsalni soha nem csalnám meg a párom. Segítsetek!
19/L
Szerintem szakíts, és húzz el minél távolabb.
Ha összejössz a barátjával akkor az ő barátságuknak is vége.
Legyen benned ennyi emberi becsület és tartás ha már egy primitív ösztönlény vagy.
Szakíts és lépj le !!!!
#7, én még csak 65 éves vagyok, de még sohasem fejeztük ki veszekedés a szerelmünk ez, egyik kapcsolatokban sem.
És nincs tán 10 pár se, akik a 19 éves szerelmükkel élték le az életüket.
Szóval ez a mostani kapcsolatod olyan jobb, mint a semmi alapon nyugszik.
Akkor ha nem akarod dobni akkor alapbol sincs semmi kozod hogy kivel van a masik akibe szerelmes vagy. Kepzeld el ő mit élhet át hogy naponta kell látnia hogy a legjobb baratja es te.
Csak két ember érzéseivel játszol azok alapján amiket irtal most hogy inkabb nem biztos hogy dobod mert ő szeret de te őt nem. Szerintem nagyon nem fer vesztegetni az idejét az alatt az idő alatt találna olyat aki őt szereti és nem a baráti társaságából valakit. Ha korrektul es ferül gondolkoznál akkor már szakítottál volna a pasiddal és ha a baratja ennek ellenére szeret es összejöttök akkor az lenne a fer hogy a barát is megszakitja a barátságot, hogy egy egy baráti találkozókor ne azt kelljen néznie hogy nyálcserét csináltok. A jelenlegi párodnak ígyis úgyis nagy csalódás leszel te is és a barátja is nincs ezen mit szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!