Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rajongás vagy szerelem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajongás vagy szerelem? Nem tudok dönteni

Figyelt kérdés

Egy régi nagyon jó ismerősömről van szó. Régebben rengeteget törődött velem, mindig ott voltunk egymásnak, sokat voltunk együtt. Akkor még más fiú tetszett, rá nem gondoltam úgy, a másik sráccal összejöttem, és ezzel a legjobb fiú barátommal eltávolodtunk az egyetemek miatt is, és valami miatt úgy éreztem feszültség van köztünk.Évek után a barátommal szakítottam, viszont buszon láttam hogy az egykori haverom is nagyon jó pasi lett csak ugye már nem beszélünk sajnos. Habár ő is sűrűn felém nézeget. Azóta elkezdett nagyon bejönni, a barátsagunk alatti pillanatokat gondolom többször újra, minden egyes nap napszakban gondolok rá, fekvéskor is ő jár az eszemben, ébredéskor is. Szoktam a háza előtt elmenni. Mindennap nézem a facebook profilját és az ismerőseinek az insta történeteit is nézegetem mert gyakran tesznek fel vele közös képet, azokat az oldalakat is nézem, amelyeket követ hogy ott melyik tartalmat lájkolja. Rengeteget gondolok rá. Felkeresni kapcsolatba lépni nem merek vele, félek utál de közben meg nagyon hianyzik. Ez amiatt lehet mert magányos vagyok vagy mert szeretem?

20/L

2020. júl. 9. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Barátok voltatok, mibe tart írni neki, hogy láttad a múltkor, hogy van mostanában? Valószínűleg nem utál..
2020. júl. 9. 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Kösz a tanácsot😅

De nem ez volt a kérdésem

2020. júl. 9. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Ezt nem mondanám szerelemnek, de sokszor miután “elveszítünk” valakit, akkor kezdjük el igazán értékelni, de ilyenkor már felnagyítjuk a jó tulajdonságait és az érzelmeinket is, nagyobbnak tűnnek a pozitív emlékek.
2020. júl. 10. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!