Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyűlöletből lehetséges szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlöletből lehetséges szerelem?

Figyelt kérdés

Voltál már úgy életed során hogy szentül hitted valakit ki nem állhatsz? Lehetséges az hogy gyűlöletből szerelem lesz vagy mindig is ott volt?

Nem szeretted de nem tudtad megmondani miért nem, de ha nincs veled akkor hatalmas űrt érzel.

Lehetséges a sok veszekedés mögött te mindig szeretted?

Hogy te végig ezt érezted?

2020. júl. 6. 19:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Soha nem követett el ellenem semmit, voltaképpen csak az a dacos utalat volt mindidáig bennem es most nem ertem teljesen sajat magam.
2020. júl. 7. 08:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Korábban azt hittem hogy egy önfejű és saját magáról túl sokat gondoló alak, de úgy hogy kicsit jobban megismertem rájöttem ez nem így van. Egyszerűen nem értem magam hogy eddig utáltam de közben sosem tudtam beszélni előtte, most mégis hiányzik.
2020. júl. 7. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!