Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyűlöletből lehetséges szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlöletből lehetséges szerelem?

Figyelt kérdés

Voltál már úgy életed során hogy szentül hitted valakit ki nem állhatsz? Lehetséges az hogy gyűlöletből szerelem lesz vagy mindig is ott volt?

Nem szeretted de nem tudtad megmondani miért nem, de ha nincs veled akkor hatalmas űrt érzel.

Lehetséges a sok veszekedés mögött te mindig szeretted?

Hogy te végig ezt érezted?

2020. júl. 6. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem, de szerelemből lehetséges gyűlölet.
2020. júl. 6. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Hát biztos.

Volt már hogy gyűlöltem valakit, de aztán mégis megkedveltem baratilag, de csak azért mert beismertem magamnak hogy minden amit gondoltam róla téves volt. Úgy nem ment volna, ha úgy gondolom, hogy a gyűlöltem jogos.

2020. júl. 6. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Gyűlöletből csak egy jó kemény szex lehet, de utána megmarad a gyűlölet!
2020. júl. 6. 20:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem rossz ember, és voltaképpen hasonló beállítottságú mint én. Nem értem minek marjuk egymást. Utálom őt, de egyben imádom az illatát és most hogy hónapok óta nem látom azt érzem belebolondulok és nem tudom mit érzek. Sose volt köztünk semmi.
2020. júl. 6. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem!
2020. júl. 6. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ha a gyűlöletet nagyon mély, nagyon nagy szerelem előzte meg.

szerelem-gyűlölet-szerelem létezik.

2020. júl. 6. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan többször, hogy nem volt szimpatikus egyáltalán és ott volt ez az ellenséges érzés a másik felé. Aztán nem csak a felszínt láttam, hanem jobban megismertem és megszerettem.

Olyat viszont elképzelni sem tudnék, hogy tett valamit ellenelem és ezért gyűlölöm, de aztán megszeretem. Ez egyszerűen nem megy, szerelem is ment tökre azért, mert meggyűlöltem teljes szívemből a másikat. Ha igazi gyűlölet van alapból, akkor esélytelen. Ha csak nem szimpi vagy ilyen dacosan csak "utálod", akkor még lehet szerelem, de a valódi gyűlölet az erős.

2020. júl. 6. 21:50
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
7 Ahol parázs van ott tűz is van. Ahol hamu van-ott por lesz.
2020. júl. 6. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit gyulolsz?

Akkor lehet szerelem, ha tevedtel mindenrol

2020. júl. 7. 00:08
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

Azt szokták mondani, a gyűlöletet a szeretet táplálja.Főleg a nem viszonzott, vagy eldobott szeretet.

És mivel a harag, a gyűlölet is érzelem,mindenképpen egy másik érzelem, vagy annak hiánya váltja ki.

Azért nem gyűlöl senkit az ember, ha rálépnek a lábára a buszon. De ha emberileg az érzéseidet semmibe veszik,vagy eldobnak, Te pedig még szeretsz, ott átcsap és sokszor lesz pusztító következménye.

2020. júl. 7. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!