Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak szerintetek olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak szerintetek olyanok, akik csak szexre vágynak és semmi többre?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy az ember mindig vágyik a szerelemre, gyengédségre, közös programokra. Mindenki keresi az "igazit". Mégis naponta beleszaladok olyan emberekbe, akik kijelentik, hogy ők csak dugni akarnak. Mi okból? Nem lenne jobb egy tartós kapcsolat?
2020. júl. 6. 10:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Sok nő és férfi gondolkodik úgy, hogy tök jó az úszómedence a háznál, de ahhoz képest, hogy mennyit vagy benne, elég sokba kerül. Egyedül élni, időnként gondosan választott alkalmi partnerekkel együtt lenni nem erkölcstelen életfelfogás, hanem egy életstílus, ami egyre elfogadottabb.
2020. júl. 6. 12:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Tudom, csináltam én is, de amikor a másik fut a többi nő után is..hát köszi, de nem!
2020. júl. 6. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Sok ember van, aki cska hiszi, hogy csak szex kell neki, mert a kapcsolattal járó felelősség már büdös neki. De nem. Ezek az emberek is hisztiznek, ha nem kapnak a szexen kívül figyelmet vagy ha leszarja az ember, hogy amúgy mi van velük... Persze, nagy magabiztosan odavágják, hogy csak dugni akarnak, de amikor az ember leinti őket sztorizgatás közben, mondván, hogy nem ezért vagyok itt és nem akarok semmilyen személyes infót megtudni az életéről, húzzák a szájukat. Csak szex kellett, te barom, akkor ne alarj velem bratyizni.
2020. júl. 6. 12:28
 14/20 A kérdező kommentje:
13. Szerintem ettől függetlenül az emberi részét is lehet normálisan kezelni. Sokan összekeverik! Egy ember NEM szexuális segédeszköz, attól függetlenül, hogy nem párkapcsolat. Kinek van kedve olyannal lefeküdni, aki egy büdös paraszt?
2020. júl. 6. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem szexuális segédeszköz, akkor engem miért akar annak? Elégedjen meg a szexszel, ha más kell, ahhoz valamit le kellene tenni az asztalra és nem néha elővenni dugássap egybekötött pszichológusként, mert a párkapcsolat túl sok effort a prosti meg túl drága. Az a paraszt, akinek akkora az arca, hogy azt hiszi, bárkit érdekel a bolhaszaros élete, ha dugni van ott
2020. júl. 6. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

Kinek van kedve olyannal lefeküdni, aki egy büdös paraszt?

A sértődöttsegből ítélve szerintem te megtetted. :)

2020. júl. 6. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem gondolkodom végletekben és nem mondom, hogy csak ez a két típusú kapcsolat létezne, mint örökkétartó Igazi tartós kapcsolat, vagy érzelemmentes rideg szexkapcsolat.

Személy szerint nem tudnék olyan emberhez vonzódni, aki teljesen érzéketlen és csak valami állatias ösztönök hajtják, lehet hogy van akinek ez bejön, számomra abszolút taszító.

Teljesen megértem azt, hogy sokan nem hisznek az örökkétartó szerelmi kapcsolatokban, de azt nem értem, hogy mire jó az, ha úgy kezeled a másikat, mint egy szexuális tárgyat.

#11 "Egyedül élni, időnként gondosan választott alkalmi partnerekkel együtt lenni nem"

Gondolom a kérdés az igénytelen hozzáállásról szól, amikor úgy csajozol, hogy "épp csak lyuk/szexi test legyen". Gondosan megválasztott partner esetén más, ott gondolom nem csak puszta szexre mész, hanem olyasvalakit keresel aki tetszik.

2020. júl. 6. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint mindig is komoly kapcsolatban gondolkoztam, mióta az eszemet tudom.

Szerintem sokkal többet ad egy kapcsolat érzelmileg, mint amit a szex ad. Persze jó a szex , és szeretem is , de ugyanolyan jó csak megölelni, ha van kit, vagy összebújni vele. Aztán ott van a sokféle program amit lehet együtt csinálni. Ott van hogy motiváljuk egymást oda vissza. Ott vagyunk egymásnak ha baj van, meghallgatjuk a másikat. De ugyanakkor komoromisszum is jár vele , na ezt nem nagyon akarják már az emberek, és ezert kell nekik csak a szex.

F38

2020. júl. 6. 14:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Én többre vágyom...

F.

2020. júl. 6. 16:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem sok múlik ilyenkor azon, mennyire passzol hozzájuk a másik.

Másfelől olvasva a válaszokat, sok ember a saját érzelmi intelligenciáján is dolgoznia kéne, meg sokan sérülések miatt választják ezt.

Statisztikaila midnenki arról ír,hogy mennyire nem jön ki más emberrel, meg az miért nem jó, közben más meg róla gondolja ugyanezt..

Nekem semmi bajom egyik életformából sem.

Egészséges lelkületű vagyok, nem vagyok sérült, most is stabil kapcsolatom van, el nem tudom képzelni, hogy normális ember ha igazán szerelmes lesz majd azt fogja mondani, h "bocs, de én egyedül akarok maradni". ;)

Sokszor nem a világot, hanem magunkat kéne rendbe tenni, hogy legalább azzal tisztában legyünk..

2020. júl. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!