Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak szerintetek olyanok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak szerintetek olyanok, akik csak szexre vágynak és semmi többre?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy az ember mindig vágyik a szerelemre, gyengédségre, közös programokra. Mindenki keresi az "igazit". Mégis naponta beleszaladok olyan emberekbe, akik kijelentik, hogy ők csak dugni akarnak. Mi okból? Nem lenne jobb egy tartós kapcsolat?
2020. júl. 6. 10:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%

Sok az ösztönvezérelt ember, akik csak az élvezetet, a jó részt akarják kivenni a férfi-női viszonyból. Felelősséget vállalni, elköteleződni nem, mert nem bír a vérével. Sajnos ezek közül abból is sok van, aki tart otthon egy párt, mint háttérországot, és amellett űzi ezt. Keresd a kivételeket, akiknek még számít az őszinteség, szeretet, az összetartozás, a gyengédség, a minőségi idő együtt.

N

2020. júl. 6. 10:31
 2/20 anonim ***** válasza:
35%

Én imádok magammal foglalkozni. Több időm marad magamra, több pénzem, nem csinálok olyan dolgot amihez nincs kedvem (csak olyan filmet nézek ami érdekel, olyan rendezvényre megyek ami tetszik).

Szóval, hogy válaszoljak a kérdésre: nem, nem lenne jobb.

2020. júl. 6. 10:31
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

Tartós kapcsolatban egy idő után mindig elveszett a személyiségem. A hobbijaim, szabadidős tevékenységeim, programötleteim egyre jobban bosszantották az aktuális párom. A saját céljaim nemkívánatos nehézséget jelentettek számukra, ami megakadályozott abban, hogy cselédkedjek nekik. Több kapcsolatom volt, de az igazi társiasságot, kölcsönösséget sosem tapasztaltam meg. Tudom, itt a gyakorin divatos a férfiak hibái miatt is a nőket tenni felelőssé. Ezt a fajta érzelmi zsarolást épp elégszer éltem meg, hogy ne kérjek belőle. Mindig olyat választottam, akit szerettem, nem a pénz, vagy a külsőségek döntöttek. Lehet, mással jobban jártam volna, de ha nem szeretem, mi értelme?

A szex a legjobb része a kapcsolatnak, minden más csak hátráltatott engem. Nekem jobb így. Ha választhatok, hogy házirabszolga leszek, vagy ribi, akkor inkább az utóbbit választom. Már ha az elítélendő, ha kapcsolaton kívül szexelek. Megcsalás és hitegetés nélkül. Persze a férfiaknak ezt is szabad, na mindegy. :D

2020. júl. 6. 10:45
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

Persze hogy vannak!Sőt, manapság pont ennek a korát éljük. /hogy sajnos-e vagy sem, egyéni megítélés/.

Nő vagyok, nem kifejezetten szexcentrikus,tíz éve nem együttélős párkapcsolatban. Ennek ellenére belementem egy ilyenbe mert a sráchoz úgy vonzódtam mint életemben senkihez sem. Nem bántam meg.

Ezek általában nem hosszútávú kapcsolatok, vagy párkapcsolat mellet fennállók. Nincs kifejezett elvárás, addig marad benne mindenki amíg azt kapja amit várt. Szabadabb, kötöttségektől mentes. De itt nincs holtomiglan-holtodiglan.

2020. júl. 6. 10:53
 5/20 anonim ***** válasza:
65%

Rengetegen csak szexre vágynak és semmi felelősségre. Ha nem így lenne, nem virágoznának a szexpartnerkereső oldalak. És sok van olyan is, aki otthon nem kapja meg, de válni nem akar, ezért csak szexet keres.

Általában a nők azok, akik összekötik a szerelmet, gyengédséget, szexet a közös programokkal, a férfiak többsége inkább szex-központú. Ők könnyebben külön tudják választani.

2020. júl. 6. 10:55
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Inkább arra vágynék, mint klasszikus kapcsolatra. Otthonülősként még belegondolni is rossz, hogy programokra ráncigálnának, amikor örülök, ha nem kell menni sehová... Az együttélést nem bírnám, hozzászoktam, hogy mindig egyedül vagyok. A barátaival sem szeretnék találkozni, és ha nem muszáj, a családjával sem. A szerelemről nem igazán tudom, hogy mi, hogy én tudok-e olyat... A gyengédség és a szex viszont nagyon kellene. (N)
2020. júl. 6. 11:25
 7/20 anonim ***** válasza:
53%
#3 vagyok. #6 korod? :)
2020. júl. 6. 11:27
 8/20 anonim ***** válasza:
53%
7-es (11:27): 29 év 4 nap 😊
2020. júl. 6. 11:35
 9/20 A kérdező kommentje:
Ez idáig rendben van, hogy csak a kapcsolat pozitívumait éljük meg, a negatívumoknak pedig nem adunk teret. Most hiába írjátok, hogy jobb egyedül és nem kell alkalmazkodni, nem kell jópofizni a családdal stb stb. Ez is rendben van, de előbb utóbb jönni fog mindenkiben az az érzés, hogy kötődni vágyik valakihez és azt érzi nem vagyok egyedül a világban, mert van egy olyan ember, aki törődik velem, szeret és ez a világ legjobb érzése. Ezek a szexkapcsolatok pedig lélek ölőek. Mert ha jobban belegondoltok ez kurválkodás, csak nem pénzért, hanem az illúzióért, hogy valaki ad egy kis szeretetet.
2020. júl. 6. 11:42
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Én az élvezetért szexelek, nem a szeretet vagy törődés illúziójáért, de ki hogy...

A "nem vagyok egyedül a világban" viszont valóban fontos szempont, ebben igazat adok. Főleg egy bizonyos kor fölött, amikor nincs már ott a származási családod vagy ápolásra szorulnak, és neked is egyre több nehézséged lesz. De ez meg olyan... nem tudom... Most csak azért komoly kapcsolatba kezdeni valakivel, hogy legyen majd kire számítani? Mintha csak azért szülnél - pedig alapvetően nem szeretnél gyereket -, hogy legyen, aki idősebb korodban rád nyitja az ajtót. 🙄

2020. júl. 6. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!