Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönnek a gitáros fiúk?

Figyelt kérdés

Azt hallani hogy igen, de a tapasztalataim mást mutatnak...

Kiváncsi vagyok Ti mit gondoltok. Tényleg így van, vagy ez csak egy tévhit?

Én úgy látom, ha egy fiú nem túl vonzó, akkor a lányok rá se néznek, tök mindegy, hogy van-e nála gitár. Ha viszont helyes a srác, akkor a gitározás egy plusz.

Szóval, számít valamit az, hogy tud gitározni az illető, vagy nem?

Előre is köszi a válaszokat,

Y [18/f]

2020. júl. 3. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez maximum a boomereknél, na jó, esetleg az X-generációsoknál (mármint fiatal korukban) volt utoljára bugyinedvesítő tényező. Ha egyáltalán.
2020. júl. 3. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pozitívum, ha valaki ért a zenéhez mivel konziba jártam, de csak ez önmagában nem jelent semmit.
2020. júl. 3. 16:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy járni nagyon menő lehet egy zenésszel. De együtt is élni, meg családot alapítani azt már inkább nem. Pár napra hazalátogat a próbák, stúdiózás, turnézás között, amúgy meg egyedül lennék a mindennapokban. Nekem ez nem menne.
2020. júl. 3. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogyha mellette nem nézel ki legalább átlagosan, van egy kis sütnivalód meg némi humor, akkor b*szhatod a gitárt is, mert az önmagában olyan, mint halottnak a csók.

Amúgy én szeretem a művészi embereket, mert 12 évig rajzos suliban jártam, szóval igen, vonzó egy gitár, de önmagában az kevés.

2020. júl. 3. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Jimi Hendrix vagy Rory Gallagher sem voltak kifejezetten jóképűek, de mindkettőjüknek csak egy szavába kerülne, hogy megkapjanak (persze ha még élnének)...
2020. júl. 3. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem biztos. Én aggódnék az elkapható nemi betegségek miatt. Xd (Persze ha még élnének. Xd)
2020. júl. 3. 17:06
 7/12 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon bejön, mivel én is gitározok, ezért imádom a gitáros srácokat is.
2020. júl. 3. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
#5: mármint kicsodát?
2020. júl. 3. 18:19
 9/12 anonim válasza:
100%
Szerintem szuper ha egy srác gitározik, én is nagyon szeretek, és tök jó lenne együtt gitározni vele.
2020. júl. 3. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy van, ahogy írod, bár én már egy húszassal öregebb vagyok nálad. Ha jó a pasi, akkor dob rajta, de ha nem jön be, akkor annyit nem tud dobni.
2020. júl. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!