Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok tényleg bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg bejönnek a gitáros fiúk?

Figyelt kérdés

Miért lett divat a gitározásból? én nem értem, sok oldalon olvastam, hogy sok mai fiatal divatból gitározik..tényleg csak a lányok miatt csinálják?

én 16f vagyok és már kb. 8 éves korom óta gitározom..

2012. máj. 10. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem minden nőnek.

Viszont ha a hajadat vasalod, kereszt van a nyakadban, van rajtad valami rózsaszín és cigizel valamint trágár módon beszélsz te leszel a nyerő..

2012. máj. 10. 15:40
 2/12 Vyta válasza:
100%

Hülyeség!

Az lehet egy plusz, de nem feltétel!

A tinilányoknak bejön, ha egy srác zenél, és esetleg még zenekara is van, netán fellép az X-Faktorban...

Egy NŐnek nem ez a fontos!

2012. máj. 10. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Bocsi de linkel válaszolok, mert van kereső az oldalon és volt már ilyen kérdés:

- http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

- http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Amúgy meg változó kinek igen kinek nem de nem ettől függ, hogy lessze barátnőd.

2012. máj. 10. 15:43
 4/12 A kérdező kommentje:
nem, félreértitek.. nem ezzel akarok barátnőt találni és már amúgy is van...de nem tudom elképzelni hogy idáig fejlődött a világ, hogy már ezzel is csak barátnőt akarnak egyesek fogni...-.-"
2012. máj. 10. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:

nem attól jönnek be, hogy gitároznak, de ez egy jó pont, igen... ha van közös téma, sokkal könnyebb az ismerkedés. nem a sikerre bukok, hanem arra, ha valaki szereti azt amit én. ha egy sác gitártokkal a kezében megy az utcán, akármennyire is ismeretlen, tudom, hogy lehet, hogy bírnánk egymást (nem feltétlen szerelemből), mert egy közös dolog már van, amit mindketten szeretünk.

ha egy srác ezzel akar csajt szerezni, az nem feltétlenül s*ggfejség, mert ha tényleg olyan jó, hogy azzal már lehet csajt fogni, akkor vagy nagyon hajt egy csajra, aki szereti a gitárt, vagy ő maga imádja azt. és így már nem is tűnik akkora bunkóságnak. ha pedig valaki csak mondja, hogy ezzel ő most menő legyen, az elég gyorsan le fog bukni...

a lényeg, hogy nem attól fog bejönni, hogy gitározik, ez csak dob egyet rajta, és szimpibb lesz tőle...

remélem tudtam segíteni :D

2012. máj. 10. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
valahogy úgy, ahogy az 5. leírta. Ha én gitárral a hátamon megyek ez utcán, és szembe jön egy srác szintén gitárral a hátán, egymásra nézünk. Nem azért mert annyira bejön, hanem van bennünk valami közös, amiről szeretünk beszélgetni. A zene kimeríthetetlen téma. Mellékesen megjegyezem, van valami szexi abban, ahogy a férfi gitározik, de nem ez a fő szempont, hanem a zene szeretete. Visszakérdezem: A fiúknak bejönnek a gitáros csajok? :-)
2012. máj. 11. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tetszik nekik, de aki így akar barátnőt szerezni az egy nagy barom. Én nem emiatt gitározom, hanem azért, mert ebben lelem örömömet.
2012. máj. 11. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem ha egy srác gitározik. :) A barátom is szokott és teljesen odáig vagyok érte. De a zongorát is szeretem, az is szépen szól.
2012. máj. 12. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor most én kérdezek..

Mi az istenért zavar téged ha valaki egy gitárral akar becsajozni? Ha tényleg csak amitt gitározik és nem a zene szeretete miatt csinálja akkor tuti nem teszi bele a szívét,lelkét.. Aki meg nagy nehezen beszenved pár akkordot,nagyon ultraextrém metalhead esetben betanulja a smoke on the water intróját az milyen csajnak jön be? Ha valaki nem magát adja,hanem csak pózol az nem ér el semmit vele,ha pedig mégis,az azért van mert igenis megszerette a dolgot és már csak egy plussz lesz a csaj a zene mellett..

Szóval az ilyenek ne zavarjanak,nem jó nekik sem pózerkedni..

2012. máj. 13. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki azért kezd el gitározni, hogy azzal csajozzon/pasizzon, szánalmas. Csak akkor van értelme, ha szereted a zenét és örömmel csinálod. Ennek ellenére jó pont lehet, ha tudsz.
2012. júl. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!