Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg bejönnek a gitáros fiúk?
Figyelt kérdés
Miért lett divat a gitározásból? én nem értem, sok oldalon olvastam, hogy sok mai fiatal divatból gitározik..tényleg csak a lányok miatt csinálják?
én 16f vagyok és már kb. 8 éves korom óta gitározom..
2012. máj. 10. 15:38
11/12 anonim válasza:
Én 8 évesen (majdnem 9) kezdtem el gitározni mindössze azért, mert érdekelt. Tavaly szeptemberbe raktam le 5. és egyben utolsó vizsgám mert már nem volt mit tanítson a tanárom... azóta már tirkábban gitározok, de sose a casjokért tettem/teszem, hanem mert ez szórakoztat, ha rossz napom van felvidít, ha unatkozom elfoglal, ha jókedvem akkor meg azért, hogy mégjobb legyen, egyszóval ez éltet. Sose próbáltam ezzel bevágódni, nem is dicsekedtem sose vele, mert nem másért csináltam, hanem csakis önmagamért gitározok a mai napig is. :D Elég elszomorító, hogy van aki olyan reménytelnnek érzi magát, hogy mondhatni kényszerből gitározik csak azért, hogy barátnője legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!