Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Daniel1999 kérdése:

Mit csináljak hogy engem válasszon és ott hagyja a barátját?!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit tudjak csinálni hogy a csaj ott hagyja a barátját?! Vele is 2-3 hónapja van velem viszont egy hónapja kb. 3x össze vesztek most is éppen de o mégis meg bocsát neki. Viszont velem találkozik, szüleimnek is be mutattam szereti velem jól érzi magát velem és látom rajta hogy akar engem, mégsem akarja valamiért ott hagyni a barátját. Unja vele látja hogy nem szeretik a barátja szülei, de mégis vele van. Egész nap miden percben rám gondol épp hogy nem mondja hogy szeret de mikor fel hozom a témát hagyja ott a barátját o mindig témát vált és kezdi hogy az elején tudtam hogy mibe mászok bele, hogy neki van barátja. Jó én meg értettem ezt is, de ha velem minden jobb mint vele akkor mégis mi a baj? Vagy ez lehet csak duma?. Mi lehet az oka hogy mégsem akarja ott hagyni és velem folytatni mindent tovább boldogan inkább ül vele, és nem velem. Kérlek segítsetek mit tegyek hogy együtt lehessünk. O 30 éves én viszont 22. Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

2020. júl. 3. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"látom rajta hogy akar engem"

Ja, annyira akar, hogy közben a pasijával él. Te csak eszköz vagy, amivel befenyítheti az aktuális barátját. Egy kis kötöttségek nélküli kufircolásra jó vagy neki, de egyébként semmibe néz. Ha nem így lenne, már szakított volna a pasijával.

2020. júl. 3. 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mi lehet az oka hogy mégsem akarja ott hagyni és velem folytatni... O 30 éves én viszont 22."

Csak egy tipp, de lehet, hogy a korkülönbség zavarja. Lehet úgy érzi, nem tudna hosszútávon tervezni veled, mert nem azonos életszakaszban vagytok. Bár a mostani kapcsolatával van elég baja, de lehet, csak olyanért lenne hajlandó felrúgni, ahol már rögtön meg is állapodhat.

2020. júl. 3. 10:34
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Milyen férgek élnek ebben az országban 🤮🤮
2020. júl. 3. 10:36
 4/14 A kérdező kommentje:
3 válaszoló. A barátja viszont 21 éves. Mondta többször is hogy el tudna velem képzelni az életet mert hogy én faun élek és sokat dolgozom és azt mondja hogy férjnek való vagyok. És nem el a pasijával, meg a szüleivel el, viszont velem többet találkozik mint vele, és ezt is el mondta
2020. júl. 3. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, idővel majd téged választ. Utána meg majd otthagy egy harmadikért. Miért nem keresel olyat, akinek csak te létezel?!
2020. júl. 3. 10:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek vagy még, 30 éves nőtől ne várj komoly kapcsoaltot. Ebben a korban van már pár dolog, amire szükségük van: érzelmi és anyagi biztonság. Te ezeket nem tudod megadni neki.

Rózsaszín ködben vagy, most azt hiszed minden menni fog. Nem fog.

Azt nem tudom miért van a másik sráccal, miközben veled csalja, de az, hogy nem te leszel az alternatíva, teljesen biztos.

2020. júl. 3. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak megszakítod vele a kapcsolatot.
2020. júl. 3. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja ha sokat dolgozol az duplán jó!

Egyrészt jó le tud húzni pénzzel, másrészt meg még te melózol ő pasizhat!😄

Ez egy hosszú kapcsolat alapja 😃

2020. júl. 3. 10:45
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudom, mindenki ezt mondja hogy jobb ott hagyni, mert csak eszem magam. De meg nem voltam így, volt már tucatnyi kalandom, de ilyen érzésem meg nem volt mint amit én érzek most. Lehet én vagyok a bolond s tudom hogy úgy lenne a jobb.
2020. júl. 3. 10:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben kidobnám, sosem fog téged választani.

Te túl fiatal vagy hozzá, és ezt ő is pontosan tudja! Lehet hogy a szex jó, de más terve nincs veled...ergo te vagy az ingyenfarok!

2020. júl. 3. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!