Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy engem válasszon és ott hagyja a barátját?!
"látom rajta hogy akar engem"
Ja, annyira akar, hogy közben a pasijával él. Te csak eszköz vagy, amivel befenyítheti az aktuális barátját. Egy kis kötöttségek nélküli kufircolásra jó vagy neki, de egyébként semmibe néz. Ha nem így lenne, már szakított volna a pasijával.
"Mi lehet az oka hogy mégsem akarja ott hagyni és velem folytatni... O 30 éves én viszont 22."
Csak egy tipp, de lehet, hogy a korkülönbség zavarja. Lehet úgy érzi, nem tudna hosszútávon tervezni veled, mert nem azonos életszakaszban vagytok. Bár a mostani kapcsolatával van elég baja, de lehet, csak olyanért lenne hajlandó felrúgni, ahol már rögtön meg is állapodhat.
Gyerek vagy még, 30 éves nőtől ne várj komoly kapcsoaltot. Ebben a korban van már pár dolog, amire szükségük van: érzelmi és anyagi biztonság. Te ezeket nem tudod megadni neki.
Rózsaszín ködben vagy, most azt hiszed minden menni fog. Nem fog.
Azt nem tudom miért van a másik sráccal, miközben veled csalja, de az, hogy nem te leszel az alternatíva, teljesen biztos.
Ja ha sokat dolgozol az duplán jó!
Egyrészt jó le tud húzni pénzzel, másrészt meg még te melózol ő pasizhat!😄
Ez egy hosszú kapcsolat alapja 😃
Én a helyedben kidobnám, sosem fog téged választani.
Te túl fiatal vagy hozzá, és ezt ő is pontosan tudja! Lehet hogy a szex jó, de más terve nincs veled...ergo te vagy az ingyenfarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!