Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy engem válasszon? Milyen legyek a viselkedésem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek én és egy másik lány is tetszem. (A legjobb barátjának mondta aki egy csajnak aki a legjobb barátnőmnek és így került vissza hozzám :D). Na a probléma hogy a másik lányt már ismerheti vagyis beszélhettek valamennyit de mostanában nem szoktak (ebben biztos vagyok), velem meg szokott, és még amiben jobb nálam hogy nagy melle és tökéletes arcbőre van (nekem kis melleim és picit pattanásos az arcom). Mit tegyek, hogy mégis engem válasszon? :) Szóval hogy hívjam fel magamra a figyelmét, hogy viselkedjek vele, vagy miket mondjak hogy ezzel ellenezzem azt hogy külsőben jobb nálam de belsőben meg én számítok többnek? (nem tudom értitek-e) 16/L
2012. jún. 3. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, az a srác, aki azért választja a másikat, mert nagyobb a melle, az annyi is ér. Add önmagad, ha valakiért meg kell játszanod magad, az régen rossz. Sajnálom, hogy tanács helyett közhelyparádéval tudtam csak szolgálni, de így gondolom.
2012. jún. 3. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
hát, értem, de nem megjátszani akarom magam (nem is tudnám...) csak úgy viselkedni ami a szemében szimpatikus lenne :)
2012. jún. 3. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Viselkedj ugyan úgy ahogy eddig, végül is nem az jön be neki rajtad? ;D :)
2012. jún. 3. 17:28
 4/5 A kérdező kommentje:
csak egyelőre baráti szinten vagyunk és nem hiszem hogy tudja hogy tetszik nekem...de nem tudom hogy mutassam ki:S nem akarom kerekperec megmondani csak valahogy jelezni ha érted :D:)
2012. jún. 3. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
a "csikis vagy?" kérdést próbáltad már? Próbálj meg testileg közeledni, megérti azt..
2012. jún. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!