Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek csábító, miközben a megjelenésem elég figyelemfelkeltő, vonzó- csak a viselkedésem nem?
Figyelt kérdés
Harminc feletti nő vagyok, szerencsére jó pár évet letagadhatok és a férfiak is megnéznek. NEm dicsekvés, csak tényállás, képet meg nem teszek fel.
Már kamaszlánykoromban is gátlásos voltam, de akkor úgy is néztem ki. Aztán megnőiesedtem és mások szerint bármikor szerezhetnék pasit, ahogy kinézek, mégsem tudok egy éve. Ennek köze lehet ahhoz, hogy van egy kisgyerekem is, de a mai világban 30-40 között azért elég sokan vannak ebben a szituban. Szóval nem erre hegyezném ki a dolgot.
A kérdés az, ha felhívom egy férfi figyelmét és kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, hogyan kell olyan jeleket adnom neki, amiből ő kezdeményez és nem nekem kell?
2012. máj. 20. 18:10
2/2 A kérdező kommentje:
HA kinn volna mindenem, húspiaci áru volnék és egy egészséges férfi ettől csak a szexre gondol. Én társat keresek, nem a "bájaimat kínálom".
2012. máj. 22. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!