Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 évesen 16 éves lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen 16 éves lánnyal párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy busszal járunk, ő diákmunkázni, én dolgozni, és itt ismerkedtem meg vele, viszont azt tudni kell, hogy ő kezdeményezte először a beszélgetést.

Az elején mindenféléről beszélgettünk, nem került szóba a korom, csak később mondtam neki hogy már 26 éves vagyok, erre nézett csak, mert azt hitte 19-20 körül vagyok (mert fiatalabbnak nézek ki jóval).

Most már facebookon beszélgettünk, és elmondta, hogy tetszem neki, és többet is eltudna képzelni velem, mint barátság (nem így konkrétan mondta, de ez a lényeg).

Mit tegyek? Nekem is tetszik a lány, és megértjük egymást, de nem nagy ez a korkülönbség?

Köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 30. 21:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

"15 éves lány 26 éves sráccal"

És szerinted ott minden rendben van a sráccal? Mert tuti nem.

Mit szólnál, ha a gyereklanyodra 30 körüli férfiak nyomulnának?

2020. júl. 1. 08:52
 22/28 anonim ***** válasza:
72%

21-es! Bár nem nekem címezted, igen rendben van, miért ne lenne?

Engem az lep meg, hogy elvileg erre az oldalra, már a párkapcsolat részbe olyanok járnak, akik oda-vissza ismerik a szexualitást, szerelmet, mindent. Vagyis ezt hiszik. Elvileg tudnotok kéne, hogy a nők nagyjából 14-16 éves korukban válnak a férfiak számára vonzóvá, és így ebben a korban 15-25 között a legkívánatosabbak. Nem ez nem perverzió meg pedofília, hanem természet anya így programozta a férfiakat, hogy a már termékeny, de még fiatal nőkre csorgassák a nyálukat leginkább. Ha tudnád, hogy hány harmincas pasi beszél arról, hogy mennyire megd**na pár középiskolás csajt megdöbbennél.

Nekem az 55 éves apám volt beleesve egy 17 évesbe egyszer, nem nem jöttek össze nyilván de teljesen érthető volt, hogy miért jött be neki.

Ez az egyik a másik, hogy páran itt jönnek ezzel, hogy ő nem is tudna miről beszélni egy tinivel.

Az ilyeneknek, hogy lesz gyereke? Ha harminc évesen már nem tud szóba állni egy mondjuk 17 évessel, akkor mit fog kezdeni negyven évesen egy tíz évessel? 😱 Mondhatjátok, hogy az más, de nem más, mert ugyanúgy beszélni kellene vele, aztán az ilyenekből lesz az a fajta szülő, akinek a gyerekét az Xbox meg a Youtube neveli, mert ő nem ért szót vele.

2020. júl. 1. 09:10
 23/28 anonim ***** válasza:
35%
El sem tudom képzelni, hogy egy felnőtt férfi mit akar egy tinitől. Vagyis eltudom, de tiszta beteg. Mégiscsak 16 éves! Jah, érettebb a koránál... gondolom, mint mindegyik. Gimiseként is csak néztem, akik sulin kívül felnőtt pasikkal voltak, de ott is kuplungos volt mind.
2020. júl. 1. 09:21
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

22 Fuu de beteg vagy xD Dehogynem ez enyhe pedofilia, nem orvosilag nyilvan, de tarsadalmi megiteles szerint az.

Meg ne mondd mar, hogy szerinted a sulis gyerekeddel folytatott kommunikacio az egyenerteku azzal, amikor valaki a baratod / baratnod, ebbol is latszik, hogy leszarod a kapcsolat kommunikacio reszet, az boven eleg ha meg tudjatok ertetni egymassal magatokat alapszinten, amugy meg a dugas a lenyeg azt kesz.

Egyik 30 koruli haverom se gerjed a tinilanyokra, legalabbis nem olyan szinten, hogy szova tegyek vagy cselekedjenek is.

2020. júl. 1. 10:48
 25/28 A kérdező kommentje:

Érdekes a dolog, de én nem 26 évesnek nézek ki!!! Itt egy 26 éves csávó: [link]

Ha egy ilyet látnátok 16 évessel, persze hogy azt gondolná az ember hogy ez biztos pedofil..

De én így nézek ki kb, mint egy 18 éves: [link]

Ebben az esetben ha meglátnak minket együtt, szerintem senki sem feltételezné rólam, hogy pedofil lennék. Amúgy is későn érő vagyok. Hiába vagyok 26, nem érzem magamat annyinak, csak 20-nak.

2020. júl. 1. 11:01
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Kit erdekel, hogy nezel ki? Mondjuk latszik, mit lattok egymasban, nem a csaj a tul erett, hanem te vagy agyilag 16 eves szinten, ha azt hiszed a kinezetnek barmihez is koze van, barmiben is befolyasolja a pedofiliat. Ennyi erovel azt is mondhatnank, egy mikropeniszu ferf ha megdug egy babat az nem pedofilia, hiszen pont passzolt😂😂
2020. júl. 1. 11:09
 27/28 anonim ***** válasza:
36%
Nézd kérdező az itteni félbolondokkal mint látod nem kell foglalkozni. Naponta írnak ki kérdéseket, a korkülönbségről, az általánosan mondhatni mindenki által elfogadott korkülönbséget, ami még úgy, ahogy működik 10-15 évre szokták belőni azoknál a kérdéseknél. Itt te most kifogtál pár olyan válaszolót, aki nem ezen a világon él. Egy 16 éves kapcsolata egy 26 évessel, nem gyakori de egyáltalán nem is rendkívüli dolog, meg pláne nem beteg pedofília mint pár szerencsétlen itt írja, én azt mondom sok sikert hozzá.
2020. júl. 1. 12:02
 28/28 anonim ***** válasza:
66%

#27 meg kéne érteni, hogy nem a korkülönbség a baj, hanem az, hogy hány évesen van az a korkülönbség!

5 év korkülönbség se sok, kivéve ha az 11 és 17 évesek között van.

2020. júl. 1. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!