Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 évesen 16 éves lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen 16 éves lánnyal párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Egy busszal járunk, ő diákmunkázni, én dolgozni, és itt ismerkedtem meg vele, viszont azt tudni kell, hogy ő kezdeményezte először a beszélgetést.

Az elején mindenféléről beszélgettünk, nem került szóba a korom, csak később mondtam neki hogy már 26 éves vagyok, erre nézett csak, mert azt hitte 19-20 körül vagyok (mert fiatalabbnak nézek ki jóval).

Most már facebookon beszélgettünk, és elmondta, hogy tetszem neki, és többet is eltudna képzelni velem, mint barátság (nem így konkrétan mondta, de ez a lényeg).

Mit tegyek? Nekem is tetszik a lány, és megértjük egymást, de nem nagy ez a korkülönbség?

Köszönöm a válaszokat!

2020. jún. 30. 21:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
30%
Határeset.
2020. jún. 30. 21:56
 2/28 anonim ***** válasza:
67%
Apja helyében vennék asot és egy kaukázusi kutyát
2020. jún. 30. 21:57
 3/28 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. jún. 30. 21:58
 4/28 anonim ***** válasza:
78%

Minden kapcsolat más és más. Viszont ne élj vissza a helyzettel!

Lehet hogy a csajszi még szűz, elég szemét dolog lenne megdugni és otthagyni.

2020. jún. 30. 21:58
 5/28 A kérdező kommentje:
Miért élnék vissza? Mint mondtam, ő kezdeményezett, én nem szoktam ilyen fiatal korosztállyal ismerkedni általában.
2020. jún. 30. 22:00
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Attól még visszaélés, hiába, ha ő is akarja - 'csak' 16 éves! Simán működhet a kapcsolat, nem azért mondom, de ne veszítsd el a józan eszed.
2020. jún. 30. 22:03
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem olyan típus vagyok..
2020. jún. 30. 22:05
 8/28 anonim ***** válasza:
59%
Semmiképpen
2020. jún. 30. 22:07
 9/28 anonim ***** válasza:
28%
Ha 20 éves egyetrmista csaj jön össze 33 éves fickóval az tök OK mindenki szerint -itt a GYK-n is- ha egy 26 éves egy 16 évessel, akkor fele már a srác életére törne...fura egy társaság jár ide. 🤨
2020. jún. 30. 22:10
 10/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem egy életszakaszban vagytok. 16 évesen nagyon gyerekes még az ember, van kivétel de elég kevés. Dehogyha hasonló szinten vagytok akkor simán működőképes lehetne a dolog, de szerintem teljesen mas az elképzelés a kapcsolatról. Gondolj bele ő nemrég kezdte a gimit, te meg lassan 10 éve befejezted. De hát randizz vele ha akarsz majd eldontod eltudnad-e vele képzelni hosszutavon.
2020. jún. 30. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!