Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak meg ezzel?
Gyerekkoromtól kezdve túlsúlyos vagyok. Most jelenleg 31 éves vagyok és 142 kiló. Elkezdtem fogyókúrázni. Sajnos ilyen sokára jött a felismerés. Nagyon szégyellem magam, a külsőm miatt. Nagy has, nagy cipó fej, lógó mellek. Mint egy nőnek kb... Végiggondoltam hogy melyik a nehezebb. Kövérnek lenni, nagy hassal, lógó mellel de elkezdeni fogyókúrázni, és ez idővel változhat majd amitől megszerethetem magam, vagy kövérnek lenni, nagy hassal, lógó mellel és zabálni tovább, miközben gyűlölöm magam és elviselni még pluszban annak a tudatnak a terhét, hogy tudom hogy ez nem jó így de folytatom és három a poklot de legalább nem kell lemondani a finom falatokról.... Sokáig időztem így ezen a dolgon és bizony lemondani sok mindenről az egészségem és a külsőm miatt könnyebb lett, így aztán belevágtam.
A lényege ennek, hogy sajnos nagyon bánt hogy a külsőm illetve így aztán magam miatt nem volt még barátnőm. Kimaradtak az iskolás, és tinédzserkori szerelmek. És mindez azért mert nem voltam képes időben rájönni hogy mit teszek magammal...
Hogyan fogadjam el hogy elveszítettem rengeteg értékes évet a szerelemben magam miatt? Nagyon bánt, hogy így rá sem nézhetek a nőkre. Nekem ez nem jár. Hogyan tegyem ezt rendbe magamban amíg sikerül leadnom 50-60 kilót?
170 cm magas nő vagyok. Egy éve még 148 kg voltam, ma már 114 kg.
Hiába érdeklődnek utánam már most többen, ugyanolyan elutasító vagyok, mert nem szeretem magam, nem is fogom szerintem. Előbb-utóbb minden jelentkezőt lebeszélek magamról és elriasztok. Semmi másra nem vágyom jobban, mint egy társra, ugyanakkor annyira gyűlölöm magamat, a testemet, az elvesztegetett éveket (én 32 vagyok), hogy rendre megtorpedózom magamat.
Ez most nyilván rajtad nem sokat segít. Remélem, hogy te rájössz a titokra, hogyan is kell ezt csinálni, aztán megosztod velem is. :D Drukkolok, hogy sikerüljön a változás!
Nekem szimpatikus a hozzaallasod, hogy nem a kifogásokat keresed. Szerintem jó úton jársz, és sikerülni fog elerni a célod. Kitartást kívánok hozzá!
Szerintem menet közben is bírni fogod, mert lesz cél a szemed előtt, és minden ledolgozott kiló, és minden nap, amikor tettél valamit magadért, csak erősítheti az önbizalmadat, hogy végig is tudod csinálni.
Szuper vagy, úgy tűnik tudod reálisan látni a dolgokat és szembenézni a helyzeteddel. Szerintem ehhez nagyon sok bátorság kell. (Bár nem tudom, ez mennyire segít most neked, hogy ezt leírom)
Szerintem amellett, hogy szépen fokozatosan elkezdesz figyelni arra, hogy mit, mikor eszel, lehet jó lenne szakemberhez fordulni, hogy segítsen átlendülni, hogy ne a múlton gyötrődj, rágódj bűntudattal, hanem tudj büszke lenni magadra, amiért már feldolgoztál más dolgokat is, most pedig eljutottál ehhez a felismeréshez, és változtatni szeretnél. Szurkolok, lélekben veled vagyok!!
Sokat pánikolsz, mint bolt zárásnál a pláza-cicus:))
Tedd, amit kell az eredményért s a fogyás meghozza önbizalmad hízását idővel s a leendő csaj betoppanása feldolgozást is eredményez aggodalmadra.
Arra figyelj azért, hogy önbizalmad se hízzon el a végén mucho man;)
Iránymutatónak talán lessed a véznák kontra dagik műsort.Sok bölcsesség-tanács elhangzik étkezés s személyiségek terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!