Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan barátkozzak meg ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan barátkozzak meg ezzel?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromtól kezdve túlsúlyos vagyok. Most jelenleg 31 éves vagyok és 142 kiló. Elkezdtem fogyókúrázni. Sajnos ilyen sokára jött a felismerés. Nagyon szégyellem magam, a külsőm miatt. Nagy has, nagy cipó fej, lógó mellek. Mint egy nőnek kb... Végiggondoltam hogy melyik a nehezebb. Kövérnek lenni, nagy hassal, lógó mellel de elkezdeni fogyókúrázni, és ez idővel változhat majd amitől megszerethetem magam, vagy kövérnek lenni, nagy hassal, lógó mellel és zabálni tovább, miközben gyűlölöm magam és elviselni még pluszban annak a tudatnak a terhét, hogy tudom hogy ez nem jó így de folytatom és három a poklot de legalább nem kell lemondani a finom falatokról.... Sokáig időztem így ezen a dolgon és bizony lemondani sok mindenről az egészségem és a külsőm miatt könnyebb lett, így aztán belevágtam.

A lényege ennek, hogy sajnos nagyon bánt hogy a külsőm illetve így aztán magam miatt nem volt még barátnőm. Kimaradtak az iskolás, és tinédzserkori szerelmek. És mindez azért mert nem voltam képes időben rájönni hogy mit teszek magammal...

Hogyan fogadjam el hogy elveszítettem rengeteg értékes évet a szerelemben magam miatt? Nagyon bánt, hogy így rá sem nézhetek a nőkre. Nekem ez nem jár. Hogyan tegyem ezt rendbe magamban amíg sikerül leadnom 50-60 kilót?

2020. jún. 26. 19:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%

Te nem vagy normális. Én például imádom a kövér pasikat. Nehogymár 31 év alatt nem találtál ilyen aberrált nőt, mint én. Egyszer egy buliban részegen rámásztam egy ilyen csávóra..

De persze ha lefogysz, sokkal nagyobb esélyed lesz a normális nők körében.

2020. jún. 26. 19:27
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Kegyetlen nehéz útra lépsz. Milyen magas vagy emellé? Hogyan oszlik el? Tudsz rendesen mozogni? Mi az elhízásod oka? Csak a sok evés, vagy a helytelen étkezés (nekem az utóbbi, én nem eszem sokat, csak helytelenül, nagyon helytelenül, bár 1-2 hónapja már nem, van is egy kicsi eredménye).

De az a baj, hogy sokak szemében hiába fogysz le - "az nem ér", ráadásul a bőröd is megmarad tágnak. Ráadásul akkor sem lesz nagyobb önbizalmad, én fogytam már nagyobbakat, és egyedül a fittségem és állóképességem növekedett, de ugyanúgy nem nagyon vett észre senki, mint most.

Itt most nagyon sok bántó, sértő kommentre számítsd - nagyobb bűn ez sokak szemében, mintha csak cigiznél, vagy drogoznál. Én is megkapom a 0%-t ezért rögvest, de ez van.

2020. jún. 26. 19:29
 3/19 anonim ***** válasza:

1.

Annyira nem hihetetlen; nagyon kevés olyan személy van aki nem tartja ezt rossznak. És őket megtalálni, nagyon nem egyszerű.

2020. jún. 26. 19:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Örülök amikor ilyet olvasok és nem a csajok miatt hanem magadért és az egészségedért.Kitartást kivánok hozzá.Ne a múlton rágódj hanem a jövőbe tekints.A múlton már nem tudsz változtatni viszont a jövőn igen.Ne cipeld ezt a terhet.
2020. jún. 26. 19:39
 5/19 A kérdező kommentje:

1# hidd el hogy a kövér srácok legtöbbjének az önbizalma a nullának a fele. Én is ebbe a kategóriába tartozom. Így aztán nem lehetséges párt találni.

Tudom, igen nehéz útra léptem de higyjétek el hogy ezzel élni nap mint nap, ezt az állapotot fenntartani már sokkal nehezebb mint a fogyókúra. Sokkal de sokkal nehezebb... Azért csinálom mert már nem bírom tovább ezt lelkileg szponzorálni és fele akkora megpróbáltatásnak érzem mostmár a fogyást. Miért? Azért mert ebben lesznek sikereim és így ez az út folyamatosan szépülhet, miközben ha tovább élném ugyanúgy az életem az még több kínt szülne. Ahogy fentebb leírtam, nagy hasam van és lógó mellkasom. A fejem nagy buci, egyedül deréktól lefelé vagyok normális. A lábam nem olyan szerencsére mint a legtöbb túlsúlyosnak. Mozogni tudok rendesen gond nélkül, de estére ha vége a munkának rettenetesen fáj a lábam. Nem bírják a súlyom úgy ahogy a lelkem sem.

2020. jún. 26. 19:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Ja és 173 centi vagyok és állítólag gyerekkoromban mikor kivették a mandulám utána kezdtem hízni. Nem tudom mi az összefüggés a kettő között. Nyilván ezzel egyenesen arányosan többet is ettem és idáig jutottam. Sokszor magányomban is ettem. Nem fogtam fel hogy ilyenkor mindig odaadom egy pörköltért cserébe mindazt ami várhatna rám ha lefogynék.
2020. jún. 26. 19:53
 7/19 anonim ***** válasza:

6.

Híj, az már nem jó, ha ilyen alacsony is vagy hozzá. Én hasonló súlyban vagyok sajnos, csak jó 15 centivel magasabb, ami egy nagyon picivel jobb (nem sokkal), csak magasabban valamivel kevésbé hat rossznak mások szemében, mint alacsonyan.

2020. jún. 26. 19:56
 8/19 A kérdező kommentje:
Sohasem kaptam visszajelzést a nőktől. Sosem voltam senki a szemükben
2020. jún. 26. 20:10
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem igaz hogy a finom falarokról le kell mondani. Én nem eszek semmi ilyen hülyeyéget, se kenyeret, se lisztes cuccokat se cukrosat stb. És megis tudok es szoktam is finomakat főzni.

Nem lehetetlen. RENGETEG recept van a neten, apró változtatásokkal sok dolgot el lehet erni ha eddig csak szemetet ettél.

Fejben kell átalakítani a dolgokat! Ha nem úgy állsz hozzá hogy lemondás, hanem hogy lehetőség és hogy azért teszed hogy teljes és hosszú életet élhess akkor könnyebb lesz.

2020. jún. 26. 20:29
 10/19 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy az apám és nagyszüleim által tönkretett gyerekkoromat fel tudtam dolgozni, igaz szakemberrel de sikerült. De ez mégis annyira sokára jött. Mármint a felismerés. Annál a témánál sokkal előbb eljött a felismerés. És azt is megelőzte a mélypont amikor már abban sem.bírtam tovább a fájdalmat. Akkor néztem vele szembe és dolgoztam vele. És hála istennek tőlük visszavettem az életem. Nagyon jó lenne ha a fogyásban is így lenne. Most hogy már nem.bírtam a fájdalmat és változtatni kezdtem nagyon szeretném ha ebben is sikerülne győznöm mert nem.maradt más. Akkor lehetek elégedett teljesen az életemmel ha lefogyok. Nagyon jó hogy azokat a dolgokat helyre sikerült tenni de új életem csak akkor lesz 100%-ban ha ezt is végigcsinálom
2020. jún. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!