Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy a nagyanyáink,és apáink le tudtak egymással élni 40-50 éveket, manapság meg olyan sok a válás? Mire jó a házasság, ha lassan már mindenki a házasság alatt is "nyitott kapcsolatot akar?"
Lehet,hogy csak én vagyok túl konzervatív, vagy buta..de akkor miért házasodik meg valaki, ha amellett még ezer férfit, vagy nőt akar a hárembe? Vagy akkor miért nem mondja meg kerek perec hogy nem működik a házasság,és miért nem válik el?
Szerintem, ha valaki együtt él valakivel, egy bizonyos ideig, azért ott sok minden kiderül a társáról, és akkor még van ideje lépni. De lehet,hogy csak az én gondolatmenetem, nem egyezik meg a többi emberével. És ha valaki azt mondja,hogy szereti a másikat, amellett pedig félre jár, az mire jó? Belehazudik a másik arcába.
Mert mindig átesünk a ló másik oldalára. Akkor eltűrte a nő azt is, amit nem kellett volna, hogy verte otthon a Pista meg háztartási cselédnek használta és akkor is "megerőszakolta", amikor az tiltakozott a szex ellen.
Most meg átfordult a világ és mivel a nők számára korlátlan pasizási lehetőség adódott, mindenki a saját erkölcsi határainak és gerincének megfelelően használja ki ezt az aduászt.
De a tendencia inkább az, hogy a legtöbben egyre hosszabb listákkal keresnek tartós kapcsolatra és egyre több nő élvezi az alkalmi szexekkel tarkított szingli létet. És ha véletlenül akad olyan nő, akinek a reális szinten állnak az elvárásai, arra jut 50-100 férfi.
"A nagyanyám generációja (mostani 80 évesek) úgy élték le az életüket"
Baromság. Nyilván előfordult, de most is előfordul. Nagyanyám elvált, de soha senki nem verte, nem ez volt az oka. Másik nagyanyámat sem verték. Mert vannak primitív családok, nem kell általánosítani belőle.
A családon belüli erőszak sajnos nem sokat cvsökkent.
" A mai nagyszülők az 50-es, 60-as, 70-es években születtek és többségük elvált. "
Milyen 60-70-es években születetteknek van felnőtt unokája, aki ide írogat? :D Kis matek nem ártana.
Régen az embereknek nem volt ekkora öntudatuk, nem voltak motivációs előadások meg terápia. Szégyen volt, társadalmi nyomás, meg a falu szava.
Nagyim is így élt le 40 évet egy olyan emberrel, aki sosem mondta hogy szereti, az anyjával ketten elnyomásban tartották, elvették a fizetését és kipucoltatták vele a lusta férj cipőjét reggel,behordatták vele a szenet, mert erre való az asszony.
Utólag már szegény ő is győzköd, hogy ne hagyjam magam, csak úgy menjek férjhez ha saját háztartást vezetünk, olyanhoz menjek aki jobban szeret engem mint én őt stb.
Inkább vált volna el szegény és élt volna boldog életet...Ma megadatott nekünk az a luxus, hogy nem ítélnek el, ha magadra is gondolsz.
Ma is vannak jó kapcsolatok, csak ahhoz kevés önzés és sok munka szükséges. A környezetemben sok ilyet látok szerencsére, köztünk az enyém is, szóval nincs minden veszve.
De azt tényleg nem értem, hogy az olyan emberek, akik nyíltan flörtölnek másokkal, nem tisztelik a párjukat minek szorítják magukat párkapcsolatba?? Tessék lehet élni egyedül, minden héten másikkal, nem szükséges egy másik embert átverni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!