Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem vagyok szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Mindig vártam az igazit. Sajnos volt/van egy ideálom. A magas, macis fiúk jönnek be, akik komolyak, irányítanak, határozottak.

Aztán megismerkedtem egy sráccal, aki nem teljesen felel meg ennek a képnek: épp pár cm-rel magasabb, vékony testalkatú, nagyon nagyon udvarias,kedves, előzékeny, figyelmes. Olyan akivel egy élet leélhető.

Az elején nagyon keveset találkoztunk, miattam. Ő kitartó volt. Aztán én is elkezdtem keresni a társaságát, akartam a randit vele. De mégsem hozott lázba, mint férfi. Az első csók is csak megtörtént, nem volt igazan jó.

Előtte volt egy másik, nagyon rövid kapcsolatom, ott a srác közelebb volt az ideálomhoz, de vele sem ment úgy, ahogy kellene. Randim több is volt, de egyszer sem éreztem a kémiát.

Ezzel a sráccal érzem, hogy akarom, hogy kell nekem. De nem tud egy csókjával felizgatni, nem érzem a rózsaszín ködöt. De azt tudom, hogy ő kell nekem.

Nagyon sok komplexusom van, nem vagyok magammal kibékülve, nem tudom előtte sem teljesen ellazulni, de már így is nagyon közel engedtem magamhoz, és fájna, ha elmenne.

Beszéltünk erről, tudja a gátlásaimat. De azt mondja, ő vár arra, hogy elmúljanak, és hisz abban, hogy egyszer fogom őt szeretni.

Több mint valószínű, hogy van bennem valami pszichés blokk, ami ezt okozza. Nem akarok rabolni az idejét, de ha elveszítenem az nagyon fájna.

Mit tehetnék? Hogyan tudom feloldani ezt a blokkot? Vagy tényleg igaz, hogy a kémia szükséges, az első perctől meg kellene legyen az igazival?

2020. jún. 23. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Milyen kémia, meg milyen érzelmek???

Jó vele? Tisztel? Nem bánt? Hű? Van melója?

Ha 5 igen a válasz, akkor ennyi, ő az embered!

2020. jún. 23. 09:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ezek megvannak. De vajon elég lesz ennyi?
2020. jún. 23. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
2.-nak. Ez az élet. Sok házasságban ennyi sincs. Ha a szex is megy, akkor hajrá!
2020. jún. 23. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as szerintem pont hogy a szex nem fog menni. Írha a Kérdező, hogy nem hozza őt lázba vonzalom szinten. Anélkül meg feldughatod a többit. Voltam ilyen kapcsolatban, kár volt azért a 1,5 évért. Rendes, tisztességes, nem csalna meg, stb, de nem hozott lázba.
2020. jún. 23. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kapcsolat nem fog működni. Neked csak azért kell ez a pasi mert nem egy bunkó érzéketlen gyökér aki tesz a fejedre. Mindössze a törődés esik jól és hogy küzd érted. De szó szerint semmit nem érzel iránta. Egy ilyen langyos fosból sosem lesz jó kapcsolat és minél később lépsz ki belőle annál jobban bántani fogod.

Soha de soha nem szabad megalkudni ilyen téren! Csak és kizárólag olyannal kezdj akiért odáig vagy. Igen, nagyon jól írták előttem, hogy rengeteg házasságban még csak tisztelet sincs nem hogy szerelem. Na pont ugyan ilyen fos kapcsolatod lesz ha lentebb adsz a szerelemből.

2020. jún. 23. 11:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerelmes. Ne add lejjebb! Akkor inkább egyedül. A rendes, az kevés. Az is lehet rendes, aki vonzó a számodra.
2020. jún. 23. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

keress olyat aki agyon ver az majd lázba hozz....

Ha nem tetszik enged el ne játsz vele talàl majd olyat aki értékeli... Veled nem veszit sokat

2020. jún. 24. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!