Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először aludtam együtt a barátommal és nem volt semmi. Szerintetek miért nem próbálkozott?
Figyelt kérdés
Tegnap aludtunk együtt elsőnek mert sokáig randiztunk és nem nagyon akart egyedül haza engedni olyan késő. Én azt hittem azért mondja hogy aludjak nála mert szexelni akar de nem csinált úgy semmit és ez nagyon meglepett.2020. jún. 22. 23:13
11/17 anonim válasza:
Mostanában (meetoo és társai) nem árt ha te adod az első jelet, hogy szabad a pálya. Én se próbálkoznék be egy nőnél így ha normális kapcsolatot akarok mert biztos nem venné jó néven.
12/17 anonim válasza:
Én volt már, hogy mondtam a lánynak, hogy egyértelműen mondja ki, hogy beleegyezik a szexbe. :) Először nem értette, hogy miért kérdezek ilyen konkrétumot, de aztán megértette. Igaz ezzel sem sokra mennék a bíróságon, ha egyszer feljelentene, mert kitalálná, hogy megerőszakoltam. Talán egy írásos dokumentum lenne erre a legjobb, de ha már a kérdés esetén is furán néznek, nem hiszem, hogy lenne szex ha a kezébe nyomnék egy formanyomtatványt egy tollal.
13/17 anonim válasza:
13-as azért a nemi erőszaknak vannak fizikai és pszichés lenyomatai. Elméletileg lazán behazudni nem lehetne, de persze jobb óvatosnak lenni.
14/17 anonim válasza:
Pont azért, amiért te sem kezdeményeztél.
15/17 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle ? Itt idegenektől biztos jó választ kapsz arra amit csak ő tud . Ennyi erővel cetlire is írhatnád és egy kalapból választhatnál választ.
16/17 anonim válasza:
Miota vagytok egyutt es mennyi idosek? Lehet, hogy korainak erezte, de kerdezd meg ot pl.
17/17 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg? Ő a párod, vele alszol együtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!