Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Először aludtam együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először aludtam együtt a barátommal és nem volt semmi. Szerintetek miért nem próbálkozott?

Figyelt kérdés
Tegnap aludtunk együtt elsőnek mert sokáig randiztunk és nem nagyon akart egyedül haza engedni olyan késő. Én azt hittem azért mondja hogy aludjak nála mert szexelni akar de nem csinált úgy semmit és ez nagyon meglepett.

2020. jún. 22. 23:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Szűz vagy-e vagy sem?

Egyebként lehet nem akarja siettetni a dolgot, nem akarja hogy azt hidd csak arrahajt, faradt volt stb.

Ő tudná megmondani biztosra.

2020. jún. 22. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarta, hogy úgy tűnjön neked, hogy csak azért mondta hogy aludj ott mert azt akarja és nem azért mert félt. Aztán félreértés elkerülése végett szerintem hogy nehogy úgy vedd le.
2020. jún. 22. 23:27
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

lehet hogy komoly kapcsolatot akar és semmit nem akar siettetni,

én örülnék hogy nem akar kihasználni

2020. jún. 22. 23:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz és ő sem.
2020. jún. 22. 23:29
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem így a jó, nem kell elkapkodni. Valószínűleg ő is így gondolja.
2020. jún. 22. 23:36
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

"nem nagyon akart egyedül haza engedni olyan késő"

Akkor mért hittél mást?

2020. jún. 22. 23:44
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem örülj neki, hogy az is történt, amit ígért.

Nekem nagyon kellemetlen lenne, ha valaki arra hivatkozik, hogy aggódik értem, aztán meg csak bepróbálkozik... Azonnal visszautasítanám és meg is lenne a véleményem a megbízhatóságáról, így szabad hinni neki...

2020. jún. 22. 23:57
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Úriemberrel van dolgod, necsüld meg szerintem. 30f
2020. jún. 22. 23:58
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Több oka is lehet, mint azt előttem írták.

Amikor összejöttünk a barátnőmmel, én se próbálkoztam be első együtt alváskor, ez is úgymond még az ismerkedés része volt

2020. jún. 22. 23:59
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Én is voltam ilyen szituációban és én sem akartam rápróbálni, ne legyen az, hogy biztos csak ennyit akartam és ezért kötöttünk ki egy ágyban. Ott aztán más lett, mert a lány nem bírt magával. De én biztosan nem kezdtem volna.
2020. jún. 23. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!