Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben a fiúnak kell megtenni az első lépést?
Figyelt kérdés
A fiúnak kell megtenni az első lépést a lány felé ha tetszik neki és az érzés kölcsönös?
Vagy ha én szeretnék barátnőt akkor csak nekem kell tennem érte?
Még nincs barátnőm,már kéne hogy legyen de eddig még nem sikerült össze hoznom egy kapcsolatot sem.Biztosan bennem van a hiba.
Mindenki azt mondja nekem, hogy már ideje lenne szerezni egy barátnőt (Mondjuk nem értem miről kések le)
Csak szerintem nem mindig a fiúnak kell megtenni az első lépést a lány felé ha mondjuk tetszek egy lánynak.
Ettől kevesebb lennék hogy nincs senkim ennyi éves koromra?
Nem, ha a mai fiúkra vársz, akkor szűzen fogsz meghalni.
2020. jún. 21. 15:28
2/11 anonim válasza:
19 évesen fiatal vagy amúgy meg ha nem érzed azt ne gyere össze valakivel csak azért hogy neked is legyen valaki. Sokan elkovetik ezt a hibat, enis regebben hat megis bantam. Amúgy általában a férfi teszi meg az első lépést.
2020. jún. 21. 15:32
3/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül a fiúnak kell kezdeményezni, de ne várd, hogy randira hívjanak a lányok, 100-ból 1, ha megteszi, és ő is nagyon nyámnyilának tartana. 19 évesen nem vagy lekésve semmiről, de ha érdekel egy lány, akkor nem érdemes a sült galambot várnod.
2020. jún. 21. 15:39
4/11 anonim válasza:
mindig a férfinak kell kezdeményeznie
2020. jún. 21. 15:53
5/11 anonim válasza:
Én kezdeményeztem már lányként ha azt lattam az adott srácon hogy ő nem mer. Valahol icipicit kiábrándító ha látjátok egymáson hogy bejöttök a masiknak és a pasas nem lép, de ennek lehetnek különböző okai.
De én is azt mondom ha szeretnél egy csajt, ne várj arra hogy majd ő megy oda mert kevesen teszik meg. A jeleket figyeld, de ne várj a sült galambra.
2020. jún. 21. 16:18
6/11 anonim válasza:
Az kezdeményez aki rászánja magát.
2020. jún. 21. 16:32
7/11 anonim válasza:
Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak egy lánnyal, de te ragaszkodsz az elveidhez, hogy nem mindig a te feladatod kezdeményezni, akkor maximum elszalasztod a lehetőséget a lánynál, mert jön majd egy srác, aki kezdeményez nála. A te döntésed. Persze várhatsz, hogy rád talál valaki, de nem biztos, hogy rád fog.
2020. jún. 21. 16:47
8/11 anonim válasza:
Lehet azt fogod gondolni, hogy régimódi vagyok. Nálam igen, mindig a férfinek kellett megtenni az első lépést. Úgy gondolom, amelyik nőnek van tartása az az egyértelmű jelek küldésén kívül nem nyomul, nem ragad egy férfira.
2020. jún. 22. 08:56
9/11 anonim válasza:
Általában a nő ha tetszik neki a férfi, úgy intézi, hogy a férfinak alkalma legyen őt felszedni úgymond. Tehát a nő szemeli ki és irányítja az ismerkedést. A legtipikusabb, hogy pl. közös óra egyetemen, tanfolyamon, bárhol. A lány színötös a tárgyból, de megkéri a srácot, hogy korrepetálja már, kicsit esetlent játszik, aztán egyre jobban megismerik egymást. A srác idővel kapcsol, elhívja, összejönnek. De végső soron a nő kezdeményezett.
2020. jún. 23. 18:06
10/11 anonim válasza:
Nem kell sietni.
De ha tetszik valaki, érdemes lépni, a fiúknak nagyobb kezdeményező szerepe van kulturálisan.
Ha érzed, hogy tetszel valakinek, akkor kicsit egyre közelebbre vonhatod a kapcsolatot mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!