Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan egykori nagy szerelmed akitol nem tudsz szabadulni?
Akinel tenyleg ugy erezted hogy a nagy Ö, osszejottetek egyutt eltetek boldogan aztan valamiert meg sem mukodott.
Szakitottatok de meg evek multan sem tudtad teljesen elengedni, vagy ha pl ujra felkeresne visszamennel hozza. Volt nektek ilyen?
Hasonlóan vagyok mint a 10es. Olyan igazi nagy szerelem volt, amikor bármi rossz történik, akkor is konstans boldog vagy miatta. Még a legszomorúbb dal is vidám. Igazán el sem kezdődött a közös utunk, mikor véget ért miatta. Én boldog párkapcsolatban vagyok neki már családja van legjobb tudomásom szerint. X év után random leseget közösségi oldalon, ami kicsit meglep, de vissza nem mennék hozzá. Akkor és ott jól lettünk volna együtt, de már tuti nem lenne ugyanaz. Különben is, évek kellettek még elgyászoltam ezt az egészet.
Nosztalgikusan gondolok rá vissza, fáj a nosztalgia, de örülök, hogy megtapasztaltam azt a mindent elsöprő szerelmet, amit sokan nem élnek át. Már a jelenemre koncentrálok, és a mostani páromra, akiért nagyon hálás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!