Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindig erzem magam szerelmesnek. Mitol?
Figyelt kérdés
Van egy lany, beszelunk egy ideje es neha teljesen szerelmesnek erzem magam, maskor viszont nem. Nem tudom miert? Pedig tenyleg kedves, aranyos lany es amikor szerelmesnek erzem magam, akkor olyan hogy az eletem is adnam erte. Aztan masnap felkelek es azon gondolkozon hogy vajon milyen bajom volt tegnap hogy aztgondoltan akar az eletem is adnam erte mikor amugy nem is erzek irtanta semmit.2020. jún. 16. 11:12
1/3 anonim válasza:
Várj megnézem mit mond a varázstükröm....tükröm tükröm mond meg nékem miért nem szerelmes ez a fiú mindig e vidéken??
Azt mondja, ne kérdezzek marhaságokat..
2/3 anonim válasza:
És mi a túrót keres ez a kérdés a elnőtt párkapcsolatok kategóriában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!