Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Èleted pàrjàt vàlasztottad vagy mentèl a "bizsergès" utàn?
37 vagyok, eddigi kapcsolataimban kèt tìpusù fèrfival volt dolgom:
-akièrt megőrültem, akivel nagyon jò volt a szex ès volt bizsergès, leìrhatatlan vonzalom stb. de aki sajnos vagy elhagyott, vagy megcsalt vagy nem becsült meg.
-a màsik típus, akit èszèrvek alapjàn vàlasztottam ki, mert rendes, jò ember, tisztel, megbecsül stb. Emellett a tìpus mellett mindig biztonsàgot èreztem, de unatkoztam is.
Több pasik volt màr az első tìpusbòl, ès egy 14 èvig tartò kapcsolat a màsodikbòl.
Most egyedülàllò vagyok, a 14 èves kapcsolatomnak 1 ève lett vège, azòta kèt kapcsolatom volt az első tìpusù fèrfiakkal. Ők a zsànereim ès velûk èrzem, hogy igazàn èlek.
Èleted szerelme milyen tìpus? Èszèrvek alapjàn vàlasztottad vagy mindent elsöprő szerelem volt?
23/23
Ùgy èrtettem, hogy èleted pàrjàt èsz èrvekkel vàlasztottad vagy mentél a "bizsergès" utàn?
A hozzàszòlàsok alapjàn kevès embernek adatik meg, hogy a kettő keverèke legyen. Ez elèg lehangolò. Tènyleg vàlasztani kell? Vagy èvtizedekig vàrni rà?
Joós Istvánt ajánlom, nézz utána youtuben.
Én először a stabilitást választottam, nem volt bizserges. Csak biztos pont, nyugodt élet. 3 évig tartott ez a házasság, majd követtem a szivem, otthagytam Németországot s új életet kezdek.
Hogy akarod az életedet leelni?
Szerelemmel vagy a nélkül?
Lehet mondani, hogy elmúlik, de én azt gondolom, ha bátor vagy s megtalálod Őt, akkor ez a szerelem nem múlik el.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!