Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy férfit szeretni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfit szeretni egy életen keresztül?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet. Például az apukádat😊
2020. jún. 10. 00:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Őt sajnos már nem tudom.
2020. jún. 10. 00:08
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom😥 Enyém se él már, bár ő addig se volt velünk. De te azért szeretheted, nem hiszem, hogy a szeretet elmúlik.
2020. jún. 10. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Az a baj, hogy nem. Senkit nem lehet, mindegy milyen nemű. Az emberek sajnos általában nem olyan rendesek, mint mutatni igyekeznek, egy idő után mindig kiderül kik is ők valójában és onnantól nem lehet szeretni őket. A rosszabb fajta pedig is vissza is él azzal, hogy szereted és bármit megtehet, azt gondolja.
2020. jún. 10. 00:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem. Esetleg egy hétvégére.
2020. jún. 10. 00:52
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem lehet. Ez nem csak tőle függ, vannak emberek, akiknek úgymond senki mellett nincs helyük, ezért mindig tovább akarnak indulni... Én nem ilyen típus vagyok, szeretem, ha állandóak az emberi kapcsolataim, nem tudom őket megunni, nem vágyom friss dolgokra. Van aki igen. Van, aki meg még nem találta meg azt, akivel eléri ezt a teljességet, amitől másban keresi az izgalmat és az újdonságot.

Igazából sok dologtól függ, hogy úgy érezzük-e és van, akinek könnyebb, van akinek meg karakteréből adódóan lehetetlen és nem is vágyik rá.

2020. jún. 10. 02:00
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
En megprobaltam, erre o a kapcsolatunk alatt beleszeretett masba...
2020. jún. 10. 02:45
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen lehet.
2020. jún. 10. 06:01
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Én 17 éve szeretem és fogom is. Voltak hullámvölgyek, de kérdés nem volt soha, hogy együtt maradunk. Sokszor érzek még szerelmet is. Van még jópár ismerős, akiknél hasonló.
2020. jún. 10. 06:04
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
lehet hát, amennyiben felhasználóbarát verzió! :)
2020. jún. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!