Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság az egész? Vagy lenne értelme? Nem kell leszólni, nem azért írtam ki ide. Negatív oldalát én is tudom az egésznek.
Van egy srác akivel évek óta ismerjük egymást. Volt barátom haverja, csapattársa fociban.
Nem rég szakítottunk 4év után. Aztán találkoztunk csak úgy véletlen egy szórakozó helyen ezzel a sráccal és hát csókolóztunk többször, meg reggel 7ig beszélgettünk. Nagyon el voltunk meg ő is olyanokat mondott, hogy mintha ezer éve ismernénk egymást úgy beszélünk. Nagyon jó volt aztán ő tegnap leírta, hogy hagyjuk az egészet mert nagyon fél, hogy ez kitudódik aztán az egész csapat meg a haverjai megutálja, hogy elvette a haverja nőjét. Mondtam neki, hogy ez oké meg meg is értem de nagyon nehezen tudom mégis elfogadni. Aztán azóta nem beszélünk. Meg még egy bibi van, hogy barátnőm exe ő is.. De csak egy hetet voltak együtt :D na mindegy szóval szerintetek meg éri nekem vele foglalkozni vagy teljesen igaza van hagyjuk egymást? Nekem nagyon rossz, hogy nem beszélünk én nagyon nagyon kedvelem és ő is engem. Ez miatt szerintetek nem hülyeség valamit el se kezdeni? Mit kellene neki mondanom amivel mondjuk rá tudnék világítani arra, hogy ha valamit tényleg akar meg érné. Bár ő azt mondta neki nem ér ennyit az egész.
Tini kategória gyanús.
Másrészt, ha ő azt mondta, hogy nem akarja, mert a csapat, a haverjai meg egyéb többet jelent neki mint te, akkor az gy is van.
Hát amit mondott az meg pont az ellentéte, ezért nem értem én se. De hogy felejtsem el? Nagyon rossz, hogy így elutasít én már rendesen érzek iránta valamit.
Amúgy miért tini? Tiniként elég necces a 4 éves kapcsolat. 21 vagyok ő 24..
Ahogy elolvastam az egészet, mintha egy tini sorozatot néznék kb. :)
Passz, az ilyesmiben nem vagyok jó. Viszont én nagyon könnyen el tudom terelni a gondoltaimat, mivel a hobbijaimhoz javarészt a fejeket kell használni. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy foglald el magad valamivel, akkor nem lesz időd folyton rajta gondolkozni, egy idő után eszedbe se fog jutni.
Hát most le fogom foglalni majd magam mert megyek Balatonra dolgozni, de az még 2hét addig megőrülök.
Én se össze jönni akartam vele :D de ebbe sincs benne parázik mindenen, hogy megláthatnak bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!