Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy prostituálttal hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostituálttal hogyan lehet kapcsolatban élni? Ki lehet rángatni abból a körből, amiben egy ilyen nő van?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel, aki prostituáltként dolgozik.

Természetesen én nem a kuncsaftja voltam, csak egy beszélgetés során vallotta be, hogy mi is munkája.

Ha nem szereti csinálni, akkor van vajon reális esély rá, hogy elérjem, hogy abba hagyja?

És...ha felhagy ezzel, akkor van rá remény, hogy normális párkapcsolatot lehet vele kialakítani?

Az elszenvedett lelkisérülések miatt aggódom leginkább, amilye lehet bőven. Viszont úgy érzem szeretem, ezért nagyon remélem, hogy lehet belőle valódi, jó párkapcsolat.

2020. jún. 8. 09:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jelenleg sem firtatom ezt a részét az életének, hagyom, hogy annyit mondjon, amennyi neki kényelmes. Mondtam neki, hogy én itt vagyok, meghallgatom, de ezügyben nem faggatom.

Én is bízom benne, de vajon lehetséges egyáltalán kiszállni belőle? Lehetséges, hogy ép, jól működő kapcsolatra képes lelkű nőként éljen egy ilyen életvitel után?

2020. jún. 8. 10:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy kiszállni azt nem tudom de biztosan van rá mód.Szerintem tudna utána egy jól müködő kapcsolatban élni normálisan ha megkapná a megfelelő lelki támogatást.Minden munkának megvan a neheze vagy testileg vagy lelkileg de azért 8-10 órát lehúzni negyed annyi pénzért azért nem ugyanaz.Erről beszéltél vele?
2020. jún. 8. 11:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy milyen munkahelyen dolgozni, mert volt neki régebben "rendes" állása. Csak ugye kellett neki a pénz...
2020. jún. 8. 11:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha a jószándékot látja a közeledésedben, ha szoroz-oszt magában, ha meghányja-veti a dolgokat és melléd áll, akkor biztosan képes lesz normális életre, ill. nagy valószínűséggel jó feleség és biztos, hogy jó anya lesz. Mindezt meg kell vele beszélni, egyikőtök se döntsön azonnal, mindketten jól rágjátok meg, aludjatok rá párat.

SOK SIKERT!

2020. jún. 8. 11:56
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sok minden függ a részletektől. Ha ezt önként vállalta és átmeneti időre tervezte, magának dolgozik, van végzettsége, akkor különösebb lelki sérülés nélkül tudja maga mögött hagyni. Ha viszont belekényszerítették, van futtatja aki kihasználja, még érettségije, szakmája sincs, akkor nehezebb az ügy.

Kilépni csak akkor fog, ha elég pénzt keresett és/vagy nagyon szerelmes.

Prosti és prosti között nagy a különbség, ami a hátteret illeti. Lehet 8 általánost végzett, bántalmazó kapcsolatban élő megfélemlített lány, de lehet diplomás, önként, magának dolgozó lány is, aki csak átmenetileg akarja ezt csinálni.

2020. jún. 8. 12:43
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem hogy akkor bevétellel tudnál versenyezni.
2020. jún. 8. 14:26
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
Látom fiúk megint a rendes nő kell, aki szolidan sminkeli magát, szép, ízléses-igényes öltözködéssel, és maximum 1 volt partnerrel. :) A ribik meg nem kellenek hosszabb távra, ugye? Nocsak! 😂
2020. jún. 8. 15:43
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. 17#

Szerintem tévedsz :(

Én simán össze jönnek vele , persze ha minden simán menne és a lány is akarna.

Semmilyen lányt nem ítélek el a múltbeli hibák és sérelmek miatt.

A múltnak a múltban a helye....jobb nem

háborgatni.

2020. jún. 8. 17:26
 19/24 A kérdező kommentje:

Én smink nélkül láttam őt többnyire. Egyszer láttam úgy, hogy valamennyi smink volt rajta.

Az fogott meg benne, hogy nagyon jókat tudtunk beszélgetni, értelmes nőnek vélem. És mivel magamat is értelmes embernek gondolom, ezért úgy láttam, hogy érdemel egy esélyt úgy, hogy nem ítélem meg annyi alapján, hogy milyen életvitelt folytatott és mivel foglalkozik. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy törekszik a jobb életre.

Egy partner után is lehet megcsalás, lehet hazudozás és 11 után is. Nem mérvadó.

2020. jún. 8. 18:20
 20/24 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kerdezo, en egy 28 eves no vagyok. 6 evig voltam prostitualt, majd megismertem a moatani paromat, onnantol kezdve nem voltam ra tobbet kepes.

Azota egyutt elunk es nemsokara szuletik a kisbabank. Nem tart el, dolgozom.

2020. jún. 8. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!