Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy prostituálttal hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostituálttal hogyan lehet kapcsolatban élni? Ki lehet rángatni abból a körből, amiben egy ilyen nő van?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel, aki prostituáltként dolgozik.

Természetesen én nem a kuncsaftja voltam, csak egy beszélgetés során vallotta be, hogy mi is munkája.

Ha nem szereti csinálni, akkor van vajon reális esély rá, hogy elérjem, hogy abba hagyja?

És...ha felhagy ezzel, akkor van rá remény, hogy normális párkapcsolatot lehet vele kialakítani?

Az elszenvedett lelkisérülések miatt aggódom leginkább, amilye lehet bőven. Viszont úgy érzem szeretem, ezért nagyon remélem, hogy lehet belőle valódi, jó párkapcsolat.

2020. jún. 8. 09:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van akinél működött, de nagyon nehez
2020. jún. 8. 09:51
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Telik neked rá?

Olyan értelemben, hogy megvenni a stricitől és megadni a nőnek azt az anyagi színvonalat, amit most keres?

2020. jún. 8. 10:17
 3/24 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Először is annyit szeretnék mondani, hogy köszi. A lány nevében is, mert sok fiú elitéli azokat a nőket akik prostituáltként dolgozik. A kérdésre visszatérve... Valószínűleg a pénz miatt dolgozik. Hogyha tudod, hogy nem szereti csinálni akkor valószínűleg ez a baja. A kapcsolat viszont csak úgy működhetne, hogyha a csaj felhagyna ezzel a szakmával. Vagy ha, mint a leendő barátja elviselnéd, hogy minden nap más pasival fekszik össze.

Ha a pénzproblémát meg tudnád oldani, és a lány is szeret téged akkor nem lehet akadálya. :D

2020. jún. 8. 10:18
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
De azért gondolom ha abbahagyja ezt a munkát elmegy dolgozni és nem a kérdező felelőssége hogy eltartsa...Meg miért is tenné?Attól függ a lány mit akar mert te Kérdező egyedül kevés vagy ha a lány nem határozza el magát hogy változtat az életén.
2020. jún. 8. 10:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 15 évvel ezelőtt próbálkoztam ilyennel. Sajnos nem sikerült. De sok sikert kívánok neked.
2020. jún. 8. 10:40
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
5#miért nem sikerült?
2020. jún. 8. 10:42
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kisgyereke akit a stricije a nevére vett. Nem mert lépni.
2020. jún. 8. 10:44
 8/24 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg nem tudok olyan életszínvonalat biztosítani, hogy sose legyen pénzhiány és... nem is gondolom, hogy el kellene tartsak valakit. Én egy felnőtt nőt látok benne, aki ezútom próbálta meg megoldani az életét, de van későbbiekre terve, vannak kilátásai. Természetesen eddig úgy néz ki, hogy ő is szeretne velem lenni. :)
2020. jún. 8. 10:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jók a kilátásaid sok sikert kivánok.
2020. jún. 8. 10:47
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon-nagyon meg kellene őt ismerned.

Elképzelhető, hogy engedne még az anyagi jólétéből is, ha számára megfelelő párt találna, főleg, ha csak emiatt lett prostituált. Igen, jól írtam: képes is lenne engedni, de ezt csak ő tudja. Ezt is meg kell vele beszélned.

Tudok olyat, hogy ilyen nőből éveken át tartó jó feleség és családanya lett.

Arra nagyon ügyelj, hogy ha idővel összekötitek az életeteket, soha-soha nem vesd föl neki a múltját, amit már lezárt. Együttélés úgysincs viták nélkül és ekkor kell az eszednek a helyén lenni!

Ffi.

2020. jún. 8. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!