Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiút, akit kedvelek, de lehet csak kihasználni akár. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég megismertem egy fiút, aki velem egy idős. Már a legelején is helyesnek tartottam, a bónusz már csak a személyisége volt. Ugyan olyan mint én lényegében. A fiú a barátaim barátja volt. Már az elején is mondták hogy érdekelem őt és szimpatikus vagyok neki. Végül kezdeményezni kezdett.(valószínűleg a kevéske alkohol miatt.) Gyakran félre mentünk beszélgettünk, a vége felé pedig meg is csókolt. Úgy érzem hogy kedvelem őt, de félek hogy csak kihasználni szeretne.
20/L
2020. jún. 7. 18:24
1/6 anonim válasza:
Ha olyan mint te, akkor ebből az következik, hogy te is kihasználnád? Akkor mindketten azt kapjátok amit szeretnétek.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó kicsit félreérthetően írtam. Úgy érve ugyan olyan mint én, hogy kedves, rendes, segítőkész, bolond és vicces. Persze észrevettem vannak rossz szokásai ahogy észrevettem. :)
2020. jún. 7. 18:29
3/6 anonim válasza:
Beszélgess vele és majd kiderül mit akar.
4/6 anonim válasza:
Hát ne hagyd magad kihasználni, most ebből a kérdésből nem derül ki. Hogyha folyamatosan ír kérdez, talalkozgattok többször es nem nyomul akkor tobbet akar valószínűleg
5/6 anonim válasza:
Ne hagyd magad kihasználni és nem fog. Mi a kérdés?
6/6 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy kihasználni akar? Ha ismerkedsz valakivel, akkor nem érdemes a legrosszabbat feltételezni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!