Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem egy török muszlim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy török muszlim férfit, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg,és már felhozta hogy később esetleg át térnék e a muszlim vallásra.Most ha csak szórakozni akarna vagy sexelni akkor nem foglalkozna ezzel,vagy igen?Egyébként sex sincs állítólag esküvőig.Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy bírja ki ha együtt alszunk.😅Érdekelne olyan nők véleménye akik már jártak ebben a cipőben.

2019. júl. 10. 22:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Hanyadik feleség leszel? Csak mert az első lazán parancsol a többinek, szóval lehet mész csicskázni.
2019. júl. 10. 22:52
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

90 évek Németország, török vendégmunkások

Férfi elől sétál

Nőci mögötte a szatyrokkal megrakva

Nem igazán éri meg ezekkel foglalkozni.

2019. júl. 10. 22:53
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Csodorra számíthatsz...
2019. júl. 10. 23:01
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Kebabra. Bár tegnap bementem egy török étterembe, és mit ad Allah, kebab nem volt... 🤷🏻‍♂️
2019. júl. 10. 23:03
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem ismerem a körülményeket és csak általánosságban beszélhetek..de majdnem mindegy nekik csak magyar nő legyen...mert az mindenre kapható.
2019. júl. 10. 23:12
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
Pont ez kell terj at a hitre majd megköveznek
2019. júl. 10. 23:17
 7/22 anonim ***** válasza:
89%
Sokszor ez az oldal egy fertő, de most jól szól a nép! Ha ezek után foglalkozol vele, meg is fogod érdemelni. Eszedre hallgass.
2019. júl. 10. 23:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már eleve azzal jön, hogy áttérsz-e, akkor nem éppen valami világi felfogású egyénről van szó.
2019. júl. 10. 23:25
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem el, komolyan. Hogy még mindig nem volt elég elrettentő példa, mégis minden nő saját magán akarja megtapasztalni. Hát akkor hajrá !!!

Nincs elég magyar férfi vagy mi a szar a vonzó ezekben? Nemrég ismerted meg de már el vagy tőle szállva. Már gondolkodsz is, hogy mi lesz ha áttérsz. Térj át, kívánom. Sok szerencsét hozzá.

2019. júl. 10. 23:32
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem amúgy mit tartanak vonzóbak az ilyen férfiakban a nők. Nőként mondom ezt. Tisztában vagyok vele, hogy ízlések és pofonok, de ennyire?!

Annyi jóképű pasas szaladgál Pesten is, miért dönt valaki egy szőrös, fura szagú, sötétbőrű, megszállott vallásos szulejmán mellett? Árulja màr el valaki. Nem vagyok rasszista, na jó lehet az vagyok de akkor is. Mi vonzó ezekben? Mert a sármos, udvarias, úriember biztos nem. Azok nem ők.

2019. júl. 10. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!