Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem egy török muszlim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy török muszlim férfit, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg,és már felhozta hogy később esetleg át térnék e a muszlim vallásra.Most ha csak szórakozni akarna vagy sexelni akkor nem foglalkozna ezzel,vagy igen?Egyébként sex sincs állítólag esküvőig.Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy bírja ki ha együtt alszunk.😅Érdekelne olyan nők véleménye akik már jártak ebben a cipőben.

2019. júl. 10. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

> Annyi jóképű pasas szaladgál Pesten is

Most komolyan a jóképűség a legfontosabb? Nem a sportosság, intelligencia, műveltség, humor, ambíció, közös érdeklődési kör, értékrend, megbízhatóság, empátia, hanem a jóképűség?

2019. júl. 10. 23:42
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

99% hogy csak kamu troll kérdés.

Viszont az egyik haver barátnőm jut erről eszembe, aki Londonban melózott aztán összeállt egy török csávóval.

Az volt a lényeg, hogy a csávó mindennel hitegette, két hónap után már házasodni akart stb.

Mint kiderült csak azért, hogy kapjon állampolgárságot ő meg a pereputtya az UK-ba :"D

2019. júl. 10. 23:49
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Ne legyünk álszentek. A külső igenis fontos, persze lényeges a sportosság, intelligencia is.. hogyne menne fontos! De legelső körben ha meglátsz valakit az utcán, akkor a külseje fog meg abban a pillanatban. Utána meg a többi jó tulajdonsága.
2019. júl. 10. 23:57
 14/22 anonim ***** válasza:
*lenne
2019. júl. 10. 23:57
 15/22 anonim ***** válasza:
17%

Nem vagyok álszent, csak mindig elképeszt, hogy a női nem hogyan képes egy tulajdonságra leszűkíteni, ki a vonzó; illetve mennyire hasonlóan ítéli meg ezt a tulajdonságot majd’ minden nő. A férfiak ízlése sokkal szerteágazóbb, mint fordítva.

Lehet lepontozni 👹👹👹

2019. júl. 11. 00:01
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Náluk a nő nem élettárs, hanem tulajdon. A többit rád bízom.
2019. júl. 11. 00:04
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Na mert aztán a férfiak nem így ítélkeznek a nőkről ugye?

Elég ha valakinek nagy melle van, jó segge és már elkönyvelik a pasik egy dugni való, jó csajnak. Nekik ez a Nő. Szóval nem csak a nők ítélkeznek így elsőre külső alapján.

Amúgy csak egy egyszerű példa volt most ennél a kérdésnél.. de ha ennyire zavar úgy fogalmazok, hogy "annyi jólelkű, udvarias, sármos pasi szaladgàl pesten is.."

ha így jobb.

2019. júl. 11. 00:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz magadnak szeded a sátorfád és jegeled a témát. Nekem is van muszlim ismerősöm (egyetekisták vagyunk) nincs veke semmi baj, de nem jönnék ossze vele. Nem is jártok de azzal kezdi hogy térj át....menjen a francba. Ezt magyar pasitól se viselném el hogy nárjak templomba, úgy tőpe se hogy legyek muszlim, ami köztidottan egy elég szexista, nőket rabszolgaként kezelő, lelki terror kb. Olvass olyan sztorikat a neten akik hozzámentek muszlimhoz európaiként.

Nem akarok általánosítani, kivételek mindig vannak de azt addig nem tudod meg hogy ő az-e amíg nem történik,valami...isten ments

2019. júl. 11. 00:36
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
A tulajdona leszel. Nem mehetsz ki egyedül még az utcára sem. Nem vállalhatsz munkát. Akkor fogtok szexelni, amikor ő akar, függetlenül attól, hogy neked van-e kedved. Azt kell csinálnod otthon, amit ő mond.
2019. júl. 11. 07:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Partner, tars soha nem leszel. Jo uldogelest a lakasban eldugva a vilag szeme elol.
2019. júl. 11. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!