Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem az igazit, de nem kellek neki. Most mi legyen?
Nem tudom,mit tegyek vagy kitől kérjek tanácsot.
25/N
Tovább kell lépned.
Mégsem ő volt az igazi.
Akkor nem ő az igazi.
Eleve nem tudhatod, ha nem ismered a másikat elég mélyen, alaposan, hogy ő az igazi. Ez már a párkapcsolatBAN derül ki, nem előtte. Mondjuk úgy egy-két év együttélés után már kijelentheted, addig csak megelőlegezett bizalomról lehet beszélni. És az igazi többek között pont attól igazi, hogy úgy bánik VELED, ahogy azt te szeretnéd.
Nagy valószínűséggel mindössze annyi történt, hogy agyonidelizáltál valakit, akit alig ismersz, és egyébként a valóságnak köze sincs az elképzeléseidhez. És most egy ideálért keseregsz, aki nem is létezik a valóságban.
A titok: nincs olyan, h igazi. Ezt persze az ezohívők meg a hasonlók majd lepontozzák, de így van.
Amúgy, ha úgy érzed, h semmi esélyed, akkor lépj tovább. Pár nap kesergés oké, de utána keress célokat és tegyél értük. Ennyi.
Ilyen szerelmesen mindenki így érzi de nem kell emiatt aggódnod ezer százalék hogy lesz még más aki iránt ugyan így érzel majd. Mindenki át esik ezen.
uygan már,a kérdezőkhöz hasonló emberek azthiszik hogy nicns senkijük 40 évig,majd jön egy fickó és boldogan élnek örökké :D
Így én is jártam. Nagyon fájlaltam a dolgot akkor, de arra gondoltam, hogy kell a fenének egy olyan fickó aki rám sem hederít, nem igaz? ;)
Akkor ezek szerint nem ő az én emberem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!