Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki megtalálja az életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

Mindenki megtalálja az életben az Igazit?

Figyelt kérdés

Mindenkinek van egy párja az életben, akit keres? Aki előtt az ember megél olyan párkapcsolatokat, amik nem voltak igaziak, csak folyton azt hisszük? Csak azért, hogyha megismerjük a nagy Őt, akkor felkészültek legyünk, ne rontsunk el semmit?

Valaki hisz ebben?

Én már nem tudom miben higgyek.

Azthittem megtaláltam,... de mégsem.

2019. júl. 25. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem létezik Igazi. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod.
2019. júl. 25. 16:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy Igazi. Olyan van, akivel megvan az összhang és kb-ra egyeznek a terveitek. ( vagy tudtok kompromisszumokat kötni)
2019. júl. 25. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Ki miben hisz! Hiszek abban hogy mindenkinek létezik egy megfelelő pár, aki akkor lép be az életedbe amikor legkevésbé számítasz rá!
2019. júl. 25. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem. Azt hinné az ember, hogy a felnőttek már kinőttek a tündérmesékből, de sokan képtelenek erre. Ők lazán átugranak azon, hogy mennyi ember hal meg társ nélkül és mennyit vágnak át.

#3: És mégis hogy döntöd el, hogy épp mikor számítasz rá a legkevésbé? Most, tegnap vagy holnap? :D

2019. júl. 25. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Sokszor, időszakosan érezheted a szerelmet, de az nem jelenti, h ő az igazi. Minden változik, a nagy szerelmek is tönkremennek, ez a forgatókönyv nagy szazalékban.

(ma már) nem hiszek benne.:)

40+

2019. júl. 25. 17:01
 6/12 Lazy Lover ***** válasza:
sajnos nincs én is hittem benne évekig... de hazugság ez a dolog
2019. júl. 25. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

ó nagyon sokan hiszik azt, hogy megtalálták, sokszor 5 10-20 éven át is azt hiszik, hogy ő az igazi aztán jön a hidegzuhany....basszus mégsem...

amúgy meg ki tudja, mindenki csak szűken keresgél, reméli a városában van, vagy a környékén....de lehet, hogy az ország túlsó felén.....lehet, hogy másik országban...

de az is lehet, hogy másik bolygón van...

2019. júl. 25. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az elet nem egy beteljesulni akaro mindent kielegito vagyhalmaz. Az elet egeszen masrol szol es csak a te utadon es leginkabb rajtad all mivel toltod ki. Akikkel osszeakadunk attol tanulhatunk, lehetnek a vagyak azonosak, meglathatjuk a masikban azt hogy “o ezen vagyaimat kielegitheti” (nem csak szexualis ertelemben - lasd csalad, stb). De alapvetoen ez nem torvenyszeru. Es nem is feltetlenul lenyeges, ha masra vagy hivatott...
2019. júl. 25. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent “igazi” ez is csak egy illuzio. Mert igazi addig amig tart, (ki mondhatna meg hogy nem az) de mivel az elet alapveto tanutasa az elmulas, nehez megerteni hogy az igazizas is mulekony dolog? Tehat igen igazi VOLT, de elmult. Es lehet meg igazi a jovoben de az is elmulik. Attol meg igaz, es adott helyzetben annak erezzuk. Tehat igaz. De mulekony. Miert hiszi es esik bele az ember folyton abba a hibaba hogy azt hiszi a dolgok orokke tarthatnak ebben az anyagi letben, mikor minden, meg a napok is azt tanitjak hogy minden mulik. Masodpercrpl masodpercre... akkor mitol lenne egy “igazi” orokke tarto? Csak mert a mai let olyan hogy kulonvalni mar nem ciki? Nevetseges gondolat. Es ha bele gondolunk, az ember is az, valahol... mert folyton hinni akar abban hogy ami a foldi az halhatatlan. Pedig a halhatatlansagit nem itt talaljuk... nembaj. A butulas olykor kegyes... avagy kegyetlen.
2019. júl. 25. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
miért vagy buta??
2019. júl. 25. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!