Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek van tippje, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van tippje, hogy miért csinálja ezt? Vagy hagyjam inkább és ne foglalkozzak vele többet?

Figyelt kérdés

Egy nagyjából velem egykorú srácról van szó, akivel néhány éve ismerkedtünk meg, jól kijöttünk, végig azt éreztem, hogy ő is kedvel és talán lesz a dologból valami komolyabb. Aztán elkezdődött az egyetem szeptemberben, és a srác egyre több utalást tett arra, hogy más lányokkal is ismerkedik, bár azt nem tudtam, hogy csak online vagy személyesen is. A lényeg, hogy sosem mondta a szemembe, hogy ő nem vesz komolyan, nem akar tőlem semmit, hiszen úgyis másokkal is ugyanúgy eltölti az idejét, viszont egyértelműen éreztette velem, hogy nem én vagyok az egyetlen, ergo annyira nem számít már neki, hogy megkedveljem, mint az elején. Aztán az egyetemeink miatt, amik más városokban vannak, szépen lassan elkopott a dolog, nagyjából fél évvel később már arról is leszokott, hogy néhány hetente megkeressen valami átlátszó indokkal és beszéljünk egy keveset. Beszélgetésnél és néhány találkozónál több egyébként sosem történt közöttünk (sokáig azt is gondoltam, hogy talán azt hitte, hogy nem tetszik nekem, mert nem engedtem, hogy ágyba vigyen - miután a tudtomra adta, hogy más lányokat is szédít).

Most, néhány évvel később újra felvette velem a kapcsolatot egy elég aprócska ügy miatt, amire azt hinné az ember, hogy ha a dolog már megoldódott, akkor nem kell a másikat keresni. De azóta többször is hívott telefonon, rendszeresen rámír, megint érdeklődik irántam. Kicsit tanácstalan vagyok, mert bár kedves velem, de megint jött egy kis utalás, hogy nem csak engem tüntet ki a figyelmével. Én az a fajta ember vagyok, aki nem ismerkedik párhuzamosan több emberrel egyszerre, mert rosszul érezném magamat, hogy akkor valamelyik srácot csak szédítem, mert nem akarok tőle semmit.

Szerintetek nyissak felé és engedjem megint közel magamhoz, vagy hagyjam inkább? Kedvelem, mert jó a természete, okos, karizmatikus, de a tudat zavar, hogy egy vagyok neki a sok közül, így pedig nem is tudok érdemben vele komolyan foglalkozni. Igazából nem tudom, hogy mi a célja velem, akar-e tőlem valamit vagy csak elszórakozna velem, de nyilván ennyire nyíltan nem kérdezhetek rá. Nincs gondom amúgy azzal sem, hogy intimebbre fűzzük ezt az ismeretséget, de hülyén érezném magamat, ha utána kiderülne, hogy csak szórakozni akar.

Most már eljutottam arra a pontra, hogy valami változást szeretnék látni, mert nem tetszik, hogy ha kedve van, keres, ha rámun, akkor meg évekig nem szól hozzám. Szerintetek? Valaki tapasztalt már ilyet/hasonlót? Ha igen, leírnátok a történéseket? Adjak neki egy esélyt, hátha most már kicsit felnőttesebben gondolkodik, vagy ne foglalkozzak vele?

Köszönöm a válaszokat!

21L

2020. jún. 6. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"viszont egyértelműen éreztette velem, hogy nem én vagyok az egyetlen, ergo annyira nem számít már neki, hogy megkedveljem, mint az elején"

Egyértelműen közöltek, hogy milyen minőségben tart veled kapcsolatot.

Elszórakozgat veled.

Felejtsd el.

Kell neked ez?

2020. jún. 6. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Maximum 1x lefektetne aztán eltűnne... Ne engedd közel magadhoz, mert fájdalmas vége lesz részedről.

30/F

2020. jún. 6. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen csak szórakozik veled. Nem is nagyon értem, mire számítasz tőle. Nyíltan megmondta, hogy amúgy másokat is hülyít rajtad kívül, ami annyit tesz, azzal van perpill együtt, aki éppen vihető, ha te nem vagy az, majd lesz más.

De ha ennyire nem tudsz dűlőre jutni vele kapcsolatban, akkor muszáj leszel megkérdezni tőle, hogy egész pontosan mit akar tőled, nincs ebben semmi megbotránkoztató, senki sem gondolatolvasó.

Viszont ha jót akarsz magadnak lezárod ezt a sehova sem vezető kapcsolatot ezzel a link sráccal, mert sajnos az biztos, hogy komolyan vehető partnerként nem jöhet szóba.

2020. jún. 6. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,hagyd. Neki egy strigula, neked hosszú átsírt éjszakák. Nem akarod te ezt.
2020. jún. 7. 00:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2020. jún. 8. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!