Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem,vagy csak fellobbanás ?
pár hónapja ismerkedtem meg egy 50 éves elvált férfivel.Van egy velem egykorú fia is,de az kint él Németországban.
Nagyon aranyos,gondoskodó férfi,ad magára, sok csinos ruhája van, szoláriumba jár, kondizik. Viszont alacsonyabb nálam, borzasztó sokat beszél, nem eszik sokat,mert fél,hogy elhízik és akkor nem tetszik majd nekem. És elég hiú is,szeret vitatkozni.
De alapvetően aranyos ember.
Én magas vékony vagyok,sajnos én is vitatkozós.Viszont igénylem a gyengédséget,lelki gondoskodást,de nem szeretnék összeköltözni vele.
Mindketten eltartjuk magunkat,dolgozunk,de mindketten albérletben lakunk.
Sajnos én utazgatnék ide-oda, de ő nem,mert pénzkidobásnak tartja.Max a városunkban mászkálunk.
Úgy érzem,hogy szeret és én is szeretem.De nem hiszem,hogy ez szerelem a részemről. Mennyi perspektíva lehet a kapcsolatunkban ,mert nekem sok alvás és énidő igényem van.
Eddig három párom volt, mind jóval idősebb, egyikkel sem tartott egy évnél tovább...
24 L
Attól, hogy idősebb, nem egy papó..:) A szerelem nem korfuggő.Csak nem tudom, hogy mi lenne később..? Anyámék sem repesnek a boldogságtól..
De ez a férfi olyan kitartósan udvarolt,napi szinten várt,stb, nem hinném, hogy nem szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!