Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan látjátok, tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, egy helyen vagyunk gyakorlaton egy faipari cégnél, tehát munkatársak vagyunk. 1-2 hónapja én úgy látom, nem vagyok számára közömbös, de nem veszem készpénznek. Mindig mosolyog, szemezik velem. Próbál megnevettetni, mindig arra van, ahol én. Roppant segítőkész, a feladataimban mindig segít. Egyszer bent már főzött nekem kávét az egyik héten, ma is kérdezte kérek-e. Az utóbbi időben közös csoportmunkáink is akadnak, eközben többször összeértek a kezeink. Ez volt a maximum, de ennyi idő után nekem ez is sokat dobott. A napokban elvágta a kezét egy fadarabbal lent. De feljött hozzám az emeletre -hozzá teszem lent is van elsősegély-, hogy kössem be neki. Kicsit irónikus, mert egy kb. 2-3 mm-es kis vágásról volt szó, amit én nőként idézőjelben megnyalok és megyek tovább... Aztán most visszajött, hogy kössem már be, nehogy véletlen újra megsértse... Nagyjából már nyoma se volt az egésznek, de persze megkötöttem szívesen, haha. Olyan fura, néha megáll és csak bazsalyog és néz a szemembe... Ha megkérdezem miben tudok segíteni csak rázza a fejét, de nem szól semmit, tovább mosolyog. Ki tud rajta elmenni... Ja, és kedvesemnek szólít. Nem tudom ez mennyire befolyásolja a dolgokat... Emellett minden nap elmeséli merre jár majd hétvégén, ha csatlakozni szeretnék. De nem randiként hív abszolút. Nem kettőnkre szűkíti. Témában pedig már olyan furcsa dolgok érdeklik velem kapcsolatban, mint pl. a hajam.
#tetszemnekivagysem
2020. jún. 5. 00:22
1/8 anonim válasza:
Több mint valószínű igen, ha neked is bejön és legközelebb felhozza a hétvégi találkozót mond neki hogy éppenséggel ráérsz.
2020. jún. 5. 00:28
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon bejössz neki, csak nem akar túl rámenős lenni, várja tőled a visszajelzést,hogy benne lennél-e a dologban. De ahogy látom az írásodból, neked is bejön ő. Úgyhogy szerintem csatlakozhatsz hozzá nyugodtan hétvégén. :D
2020. jún. 5. 01:15
3/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, megdughat ha akar a hétvégén
2020. jún. 5. 01:19
4/8 anonim válasza:
Szerintem mutasd ki, hogy neked is tetszik, ez alapján bejössz neki, nem is kicsit. :D
Bókolj neki, esetleg ejts el egy olyat, hogy elmennél erre-arra a hétvégén de nincs kivel, nem ér rá senki, pl egy új kávézót megnézni. Remélhetőleg veszi a lapot és elvhív valahova.
De az is jó ha azt mondod ráérsz a hétvégén és csatlakoznál hozzá.
2020. jún. 5. 09:04
5/8 A kérdező kommentje:
Kimutatom én is számára, hogy nagyon tetszik... Nem tudom fog-e lépni majd felém esetleg egy csókkal az elkövetkezőkben. Jó lenne! Annyi ideje húzza az agyam, hogy már ha a közelemben van, nehezen állok ellen neki és mindig várom, hogy összefussunk bent.
2020. jún. 7. 10:14
6/8 anonim válasza:
Akkor se ess kétségbe, ha legközelebb nem csókkal jön feléd. Garantálom, hogy nem ezzel jön.
A fiú alighanem bátortalan, talán fél, hogy visszautasítod, ezért Tőled vár valamilyen jelet. Fentebb adtak tippeket, mit tegyél.
Ha ismét együtt lesztek a munkahelyen, kérdezd meg tőle, hogyan néz ki a sebe. Simogasd meg neki ott a kezét, akár többször is. Kérdezd meg tőle, hogy hisz-e abban, hogy ha megcsókolod a sebe helyét - hamarább meggyógyul. Ha azt mondja, hogy hisz, akkor tedd meg. Ha ebben nem hisz, akkor mondjad azt, hogy pedig ez így van és puszild meg! Légy Te a rámenősebb, ha ő tétlen!
Ffi.
2020. jún. 7. 20:06
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek! 🙂
2020. jún. 7. 20:50
8/8 anonim válasza:
Tetszel neki, az biztos. De nagyon kevesen vannak akik ennyi "ismeretség" után egybőllecsókolnának. Szerintem akkor se keseredj el, ha csak símán elhív sétálni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!