Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nyitott kapcsolatban élsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolatban élsz vagy nem? Te és a párod kora?

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

31N 28F

2020. jún. 3. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Hát félig meddig. A párom nem tud, és igazából szerintem nem is akar leállni a nőzéssel. Nehezen kötődik, nem szerelmes alkat. Szóval ő alkalmanként lefekszik más nőkkel, de csak szex van. Tudom, mert elmondja, látom a telefonjában is. Hozzám ragaszkodik, velem kel, velem fekszik, engem visz társaságba, együtt nyaralunk stb. Nekem nincs igényem másra. Pesze eljátszottam a gondolattal, hogy szakítok vele mert ez nem oke, de még nem tudtam megtenni. 28N 50F
2020. jún. 3. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

Neked nem megalázó fiatal nő létedre, hogy egy kiélt vénember, aki nem bír a fa$zával, össze-vissza csal?

Eléggé leértékeled magad, ha neked ez így megfelel...

2020. jún. 3. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12 vagyok. Igen, komoly önértékeléséi problémáim vannak. Különben az első után szakítottam volna vagy össze sem jöttünk volna.

Képtelen vagyok lépni és dönteni, szeretem őt. Amikor eljátszik a szakítás gondolatával csak az jut eszembe, hogy milyen rossz lenne nekem nélküle, mennyire hiányozna az ölelése, a társasága stb.

Fogalmam sincs hogyan tudnám ezt én megoldani, lehet csak szakember segítségével.

Van ilyen is, itt mindenkinek nagy a szája és ki tudja mekkora csicska amúgy a kapcsolatában vagy a munkájában stb.

2020. jún. 3. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobbat találnál.

(Én is voltam évekig pl olyan pasival, aki állandóan kidobott, én meg visszamentem, ha úgy akarta, mert szarba se tartottam magam, és féltem, hogy nem lesz másik... Pedig ő volt kategóriákkal lejjebb, mint én.)

Én inkább kérném szakember segítségét a helyedben, de nem kéne elpazarolni a fiatal éveid.

2020. jún. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!