Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megalkuvás?
Szakítani szeretnék a barátommal, mert nem vagyok szerelmes.
Ennek több oka is van, de a legfőbb, hogy nem érzem azt, hogy valóban engem akarna. Én csak úgy tudok együtt lenni valakivel, ha tudom, hogy ő is szeret.
Nem előszőr gondolom azt, hogy csak azért van velem valaki, mert barátnőt szeretne, valakit, aki mellett nem érzi magát magányosnak, aki meghallgatja. Lényegében maga a barátnő kell neki, nem pedig én (én ezt érzem).
Már többször elhangzott, hogy nem nagyon hisz abban, hogy valaha talál olyat, akibe halálosan szerelmes lesz, mert szerinte ilyen nincs.
Én viszont eddig csak így voltam párkapcsolatban, tehát csak akkor mentem bele, ha igazán szerelmes voltam.
Amikor szakítani szerettem volna, könyörgött, hogy ne tegyem, mert nagyon szeret és velem szeretne maradni, mert fontos vagyok neki.
Érzett már valaki hasonlót? Vagy szerintetek sem fontos a midnent elsöprő szerelem érzése?
22/N
Csak itt jellemzően nem csak a szerelem hiányzik, hanem a szeretet helyett is csak egy ragaszkodás van. Érdekből.
Az én férjem pl több exét is megcsalta, nem érez szeretetet, nem érzi, hogy az a másiknak milyen. 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!