Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok túl jutni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok túl jutni az exemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pont fél éve szakítottunk az exemmel és rettentően hiányzik még, mindenki mondta hogy csak idő kérdése..De nem enyhül azóta se a fájdalmam, még mindig minden nap sírok utána, sokat gondolok rá.

Egyszerűen azt érzem hogy sose leszek túl rajta :(

Első komoly kapcsolatom volt és eleinte azt hittem ő lesz az igazi már a jövőről is komoly terveink voltak :(

Tegnap a munkahelyemen(pultos vagyok) láttam egy hozzá kísértetiesen hasonlító srácot és egész este bármikor megláttam a szívem kalapált, elpirultam... Amikor hazaértem is zokogásban törtem ki..

Volt már azóta randim is,de hiába volt helyes, kedves a srác, elküldtem,mert csak a hibát kerestem benne..

Lehetséges hogy sose leszek rajta túl?

Jártatok már hasonló cipőben?

Mi segített túllépni?

20/L

2020. máj. 31. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első komoly kapcsolaton nem lehet teljesen 100%ban túl lenni. Nekem az segített, hogy elkezdtem magamra koncentrálni, hogy jó, mit tudok tenni, hogy egyedül vagyok, mik a céljaim, mik a vágyaim az életben. Végülis én felelek a saját boldogságomért, ezért az ex helyett meg kell próbálnom magamat a középpontba helyeznem. De tényleg csak azt tudom mondani, hogy egy újabb fél év múlva már kevésbé fog fájni, és akkor már talán más fiúk is tetszeni fognak...
2020. máj. 31. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsaidat :)
2020. jún. 1. 01:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Először magadnak kell beismerned, hogy ezen mar ideje tullepned. Keress valami hobbit, elfoglaltságot, ami leköti a figyelmed. Kicsit kikapcsolódni, magaddal foglalkozni.
2020. jún. 2. 13:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Neked is :)
2020. jún. 2. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 év után tettem túl magam rajta, most tartok harmadikban, de azért őszintén még ez sem az igazi.

Ismerkedem, próbálkozom, de azt érzem mindenki visszalépés hozzáképest. Én szeretnék tovább lépni, de nehéz, ha senki nem tudja azt nyújtani amit ő nyújtott.

2020. jún. 2. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen át tudom érezni. Szerintem mindenki, aki már volt igazán, menthetetlenül szerelmes tudja jól mit érezhetsz.

Mikor a 3 éves kapcsolatomnak lett vége nehéz volt elképzelni, hogy leszek még valaha boldog.

Ilyenkor mindenki azt ajánlja, hogy magadra koncentrálj és IGAZUK VAN! 2 év alatt olyan célokat értem el, amik büszkévé tettek. Minden eddig be nem teljesített vágyamat megvalósítottam és olyan emberekkel vettem körül magam, akik pozitívan hatottak rám.

Minden elhatározás kérdése és a legfontosabb, hogy úgy legyél boldog, hogy azt magadnak köszönhesd meg, mert annál jobb nincs szerintem.

Azt kell tudatosítanod magadban, hogy miért lett vége a kapcsolatodnak (mert biztosan volt oka).

Hidd el, hogy lesz és van is olyan az életben, akivel együtt IS boldog leszel, aki szeret és akit te is szeretni fogsz.

Túl leszel rajta, akkor is, ha ez most hihetetlenül hangzik :)

2020. jún. 2. 17:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm Nektek is a hasznos válaszokat! :)

Próbálok most magamra koncentrálni,meg jó volt most emiatt az érettségi, diákmunkán vagyok ,csak jó lenne ha itt lenne exem :(

Annyiszor eszembe jut,hogy miket csinálnánk...

2020. jún. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!