Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha nem fogok tudni túllépni az exemen?
El fog múlni, nyugi! :) Sajnos szinte mindannyiunk életében va(nak) nagy csalódás(ok). Teljesen természetesek azok az érzések, amiket most érzel, de idővel szépen enyhülni fog a fájdalom, és később el is fog múlni.
Nem ő volt az Igazi, fogd fel így. Sokkal nagyobb, és igazabb szerelem vár még rád! :)
Miért ne múlna el? Ő nem szeretett igazán, így nem lehet az igazi sem. Te egy elérhetetlen, nem létező dolog után epekedsz most, ami csak a képzeletedben létezik. Inkább ezt tudatosítsd magadban, meg azt, hogy egy olyan férfival, aki nem dob el, mert igazán szeret, sokkal boldogabb leszel. És biztos lehetsz benne, hogy eljön ő is, még ha most kicsit kilátástalannak tűnik is. Hidd el, én is ezt éreztem minden alkalommal, és kellő idő eltelte után már csak mosolygok az egészen. :) És roppant hálás vagyok, hogy időben kiderült róluk, hogy milyen kis szarjancsik. Mert aki egy szakítás után egy héttel már mással van, az nem más, mint egy lelki nyomorék kis szarjancsi. :)
Fel a fejjel, elmúlik!
Ha nem akar téged, akkor nyilván nem ő az igazi. Csak elvakított a szerelem.
El fog múlni. Ehhez meg kell gyászolnod őt.
Azaz ki kell írtanod őt az életedből. Képeket, emlékeket, kapcsolódási pontokat, kommunikációt, mindent!
Utána tudod majd csak meggyászolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!