Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok túllépni az exemen 2 év után sem?
Én 3 évig szenvedtem egy lány után, aztán az segített igazából túl lennem rajta, hogy rá jöttem nem vesztettem semmit.
Egy olyan dologgal sikerült megutálnom végül, amihez érdemileg már rég semmi közöm nem volt, de legalább megtudtam hogy mekkora "R I B A N C" lett belőle.
Együtt volt egy sráccal, végül kiderült, hogy az akivel ma együtt van, azzal végig csalta a pasiját, akije volt.
Végig oda járt dugatni magát.
Felesleges a múlthoz ragaszkodnod, mert OKA van annak, hogy már csak a múltad része. Majd egyszer jön olyan, aki elfeledteti veled őt.
Már én sem gondolok rá és nem is akarok. Elmúlt és nem is kellett volna, hogy vele legyek :).
Nézd, felesleges a múltban élned. Nem kellesz neki, nem érdekled. Konkrétan nyugodtan tönkre teheted az életed. Ő már szarik rád.
Mondjuk nem tudhatom, de biztos van már azóta más neki.
Ő boldog. Éli az életét mással. Hány évet akarsz még elvesztegetni az amúgy is rövid emberi életedből?
Szerintem csak félsz újra szeretni. Vele boldog voltál. Jól érezted magad mellette. Ő volt az ideális. Lehet, hogy egy időre el kéne felejtkezned a barátnőzésről, a csajozásról.
Másnak szentelni az idődet. Hidd el, úgy is fog jönni olyan, aki szerethetsz majd újra.
Gondolj arra erőszakosan hogy egyáltalán nem volt vele jó lenni. Veszekedések veszekedések hátán. Nem értettétek meg egymást. Semmi jó nem volt abban a kapcsolatban. Gondolj erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!