Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek túl az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl az exemen?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve, hogy szakítottam vele, nem működött állandó veszekedések, féltékenykedések, gyötörtük a másikat. Nagyon durva dolgokat vágtunk a másikhoz, én pedig nem tudtam tovább tűrni, de szerettem, szeretem. Ő próbált többször is békülni, de azokból is mindig vita lett. Ő már tovább lépett van barátnője, akit ismerek. Az exem letiltott fb-ről is kb amióta vele van.A lánynál látok minden hülye megosztást és olyan rossz belegondolni, hogy már ő van neki és nem én... Hogy tudnám elfelejteni? Vannak udvarlóim, de egyszerűen nem tudják lekötni a figyelmem teljes mértékben... Nevetséges, hgoy addig amég nem tudtam másik lányról egész jól viseltem az egészet... Felfogtam, hogy jobb nekünk a másik nélkül, most miért zavar engem, ha "boldog", ha túllépett rajtam? Hogy legyek ezen túl, hogy felejtsem el?

2014. dec. 25. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy lehet valakin túl lépni egyik napról a másikra. Szerintem sehogy. De kezdd ott, hogy boldog leszel. Ennek idáig nincs köze a szerelemhez. Csak csináld azt amit szeretsz csinálni, legyél egyedül, ha az kell hozzá, tanulj, fedezd fel a világot, és fedezd fel magad a világban. Utána, próbáld meg nem követni valakinek az életét, akiének nem vagy része. Nehéz, de hidd el neked is jobb lesz tőle. A hiányérzet, ami benned van minden alkalommal, csak egy illúzió, ami idővel jelentéktelenné válik. Végül pedig add meg magadnak az időt arra, hogy el felejts mindent. Mert időre lesz szükséged. Az, hogy mennyi, az csak rajtad múlik.
2014. dec. 25. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdésnek állítsd be facebook-on, hogy nem követed vagy töröld az ismerőseid közül a lányt, de erre magadtól is rájöhettél volna, ha tudod, hogy előtte jobban viselted a szakítást.

Keress valami elfoglaltságot, mondjuk olvass.

Tudatosulnia kell benned, hogy ti nem voltatok egymásnak valók.

Az udvarlók meg azért nem kötik le a figyelmedet mert te nem akarod, hogy lekössék, ez nem az ő hibájuk.

Ne az exedet keresd a másikban, hidd el én már jártam így és nem egy jó dolog amikor valakihez lettem hasonlítva.

Ismerkedj és légy nyitott a többi ember felé.

2014. dec. 25. 14:14
 3/4 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet,csak nálam nem jott ossze senkivel,a legjobb baratnommel kezdett el idegesiteni engem,úgy csinalt mintha nem is tudna,hogy milyen fontos volt az adott barat.Nem konnyu helyzet,nagyon el kell hataroznod magad,az erzelmek nem fognak megelmulni,csak erosnek kell lenned.kitartast!
2014. dec. 25. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:

gyere levelezni, hátha elfelejtetem pár poénnal, amin legalább én nevetek majd, ígérem. :)

hasonló cipő, csak jó, h nem tudom, h van-e pasija, vagy se, így kevésbé rossz talán egy kicsivel.

2014. dec. 26. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!