Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
Egyik régi barátom srác szexkapcsolatot ajánlott nekem, nem mentem bele, ez novemberben volt, decemberben pedig már barátnője volt. Akkor valóban szerelmes lehet a mostani barátnőjébe, ha meg sem ismerte szinte de már járt vele? Vagy annyi idő alatt szerelembe esett, hogy egyik héten szexkapcsolat másikon meg pákapcsolat?

2020. máj. 30. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Inkább az, hogy te nem mentél bele akkor jó lesz más is. Valószínűleg csak a csaj gondolja ezt kapcsolatnak, srácnak csak egy lyuk.
2020. máj. 30. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap sok idő. De ez akkor is lehetséges ha a veled való bszélgetést követő nap megismerte álmai nőjét. Onnantól meg vele foglalkozott. De mit érdekel ez téged ha amúgy is visszautasítottad?:D
2020. máj. 30. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom pont azt szeretnéd hallani amit az első ír. De ez nem olyan biztos. Pl én a szexpartneremmel kúrogattam, aztán rá 2 hétre megismertem a jelenlegi párom és teljesen elvarázsolt. Azóta is imádom. Tehát ennyi erővel nekem is csak egy következő f.sz kellett vagy mi? És azért mert előtte mással szexeltem már nem szerethetek bele valakibe?

Semmi logika nincs benne

2020. máj. 30. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Én egy szombati nap akarta randizni egy lánnyal. Az nem jött össze és a következő hétfőn találkoztam azzal, aki most a menyasszonyom.

Amúgy meg vissza utasítottad, szóval neked nem mindegy?

2020. máj. 30. 19:33
 5/12 Savlekotő ***** válasza:
100%
Hézagtöltő sose legyél..
2020. máj. 30. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Miért ne lehetne? Pont talált egy olyan lányt, akivel szívesen van együtt.

"meg sem ismerte szinte de már járt vele?"

Ezt nem egészen értem. Én mindig azonnal jártam azzal, akit megismertem és évekig együtt voltunk.

2020. máj. 30. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
A szexkapcsolatotokból is lehetett volna párkapcsolat akár, inkább csak bántja az egód, hogy nálad így indított, ahogyan lehet azt a barátnőnél is tette.
2020. máj. 30. 19:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a régi barátoddal már az ismerkedés része is le van tudva, ha szexeltek erre az már olyan, mint egy kapcsolat...
2020. máj. 30. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ezen tornod a fejed, lehetséges egyébként.
2020. máj. 30. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagy míg téged fűzögetett közbe találkozgatott már az akkor még nem barátnőjével is párhuzamosan és gondolta hogy míg ő ráizgul a mostani csajára de nem kettyintheti addig majd te kielégíted miközben a mostani csajára gondol akció közbe. Szóval jól tetted hogy nem mentél bele mert abból csak pattogás és bőgés lett volna.
2020. máj. 30. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!