Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom barátjának tetszhetek?
Én 19 éves vagyok a párom 27 a barátja pedig 32. Lassan 2 éve leszek a párommal. Ha esetleg pár pillanatra kettesben maradunk( párom mondjuk elmegy mosdóba..stb) folyamatosan zavaró megjegyzéseket és elég kompromittáló kérdéseket tesz fel. Pl hogy szép vagyok és eltudna maga mellett képzelni egy ilyen nőt. Többször előfordult,hogy a combomat megfogta amikor esetleg mellém ült. A párkapcsolati problémáinkról kérdezget. Illetve ami ezt a kérdést ihlette az az,hogy megkérdezte tőlem,hogy van e meztelen/ szexuális jellegű kép rólam a párom telefonjába.
Persze ezt a páromnak mondtam már de csak azt mondja rá,hogy beképzelem biztos, hisz már 10 éve a legjobb barátja miért is tetszenék neki.
Dugni akar veled.
Feltékeny a barátjára.
100% hogy tetszel neki
Szép kis barát az ilyen
Mond el a párodnak ezeket en is ezt szoktam tenni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!