Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Tetszhetek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Tudni kell hogy eléggé extrovertált típus,könnyen megtalálja mindenkivel a közös hangot így nem tudom ezért ilyen közvetlen-e. Mostanában egyre többet beszélünk,találkozunk és messengeren is egyre több az üzenetváltás. Szoktunk kettesben is találkozni,amit régebben nem csináltunk soha. 2 éve ismerjük egymást. Ha a közös barátainkkal együtt találkozunk akkor is általában egymás társaságában vagyunk a legtöbbet,keressük a másik tekintetét, rengeteget csipkelődünk és ugratjuk egymást és egyre többször érint meg. Szokott rólam "lesifotókat" is csinálni amiket el is küld nekem utána. Ha írok neki akkor rögtön válaszol amint elérhető. Nagyon jól elbeszélgetünk, kerültek témaként elő már szexuális jellegű dolgok felületesen és párkapcsolatokról is beszélgettünk már, eléggé hasonlóan vélekedünk a dolgokról, mondhatjuk ugyanúgy. Ha van alkalmam teszek kétértelmű utalásokat és flörtölős megjegyzéseket is mind üzenetben és személyesen is, amikre mindig pozitívan reagál vissza. De valahogy nem haladunk semerre,pedig már elég egyértelműen szerintem tudtára adtam,hogy tetszik nekem. Mit tegyek? Tetszhetek neki egyáltalán vagy csak jó érzés,hogy az egoját simogatom?
2020. febr. 16. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Dugásnál többet ne nagyon várj.
2020. febr. 16. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem tetszel neki
2020. febr. 16. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Korotok? Szerintem élvezi, hogy húzza az agyad.

Attól, hogy bejön valaki és elvagyunk, nem akarok tőle feltétlen kapcsolatot. Ez ilyen.

2020. febr. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!