Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha hosszan a szemembe néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszan a szemembe néz tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Mintha meglepődött volna mikor meglátott, a szája is kicsit nyitva volt. Aztán kicsit lejjebb nézett. Mikor elmentem mellette láttam ahogy a szeme sarkabol próbál utánam nezni. Mikor találkozunk, a szemembe néz.

Múltkor összevont óránk volt és úgy vettem észre, gyakrabban nezett ram mint másra.

Nem vagyok szakerto az ilyen dolgokban, ezért szeretnem a segítségeteket kérni.

2018. szept. 22. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Én szakértő vagyok, diplomás tetszikológus. Úgy gondolom, tetszel neki.
2018. szept. 22. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem.

Én gimiben kinőttem abból, hogy "jajj rámnézett, tuti szerelmes". Ezek szerint te még itt tartasz. Még egy szót sem szólt, de persze...

2018. szept. 22. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele esetleg? Ehhez nem szakértelem, hanem önbizalom kell. Ha nem mersz odamenni hozzá, hiába tetszel neki, egy idő után el fog veszni az érdeklődés.
2018. szept. 22. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Vagy mondjuk pont azért néz rád, mert látja, hogy folyamatosan bámulod, és nem érti mi bajod... Engem mondjuk baromira zavarna.
2018. szept. 22. 16:50
 5/6 A kérdező kommentje:

az összevont órán neki kellett eloadást tartania, akkor nezett rám gyakrabban mint masra.

nem bámulom :)

2018. szept. 22. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez simán lehet, hogy semmit sem jelent, illetve lehet, hogy csak te láttad úgy, pl. feléd nézett, nem rád.

Beszélj vele, ha tetszik neked. Ha szimpatikus vagy neki, nem lesz elutasító. Ha nem tetszel neki, akkor ez kiderül és nem fogsz feleslegesen gyötrődni a "mi lett volna ha" felett.

2018. szept. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!