Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tetszhetett meg rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszhetett meg rajtam ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki odáig van értem csak azt nem tudom hogy miért. Ő egy csodaszép lány, és határozott is, de egyben nagyon cuki is. Én nekem sosem volt még barátnőm, és sokszor azt érzem hogy soha nem is lesz, mert nagyon béna vagyok az ismerkedésben meg nem is nézek ki jól.

Eleinte néhányszor rámosolyogtam, utána szinte ő kezdeményezett. Ez hogy lehet? Ennyire bejönnék neki, vagy mi?

Nagyon tetszik nekem, és nagyon örülnék ha a barátnőm lenne, de túl szép hogy igaz legyen:D

Mástól tudom azt hogy ez a lány csalódott sokszor fiúkban, és lehet hogy bennem bízik. De nekem egy kicsit fura hogy ennyire akarja, ez nem inkább a fiú dolga lenne, jó persze jó hogy látom azt hogy ő is akarja, de akkor is fura kicsit...

Nektek mi a véleményetek erről?

2019. szept. 7. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ő kezdeményezett mit jelent? Nem lehet hogy bebeszéled magadnak? De amúgy ha ilyen töketlen vagy és hagyod hogy a nulla önbizalmadnak köszönhetően továbbra se legyen barátnőd, fölösleges bármit is kérdezned ezzel kapcsolatban, mivel az a lány se fog sokáig fölöslegesen várni egy ilyen pipogya kisfiúra.
2019. szept. 7. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Iste útjai kifürkészhetetlenek. 😊
2019. szept. 7. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Én is volt, hogy kezdeményeztem, és a srác alig akarta elhinni. Nem minden nő vár a sült galambra. Örülj neki, azt viszont ne feledd, hogy attól, hogy valaki kezdeményez, még nem kínálja tálcán magát, csak nyit az ismerkedésre. Onnan már ugyanúgy mindkettőtöknek tennie kell, hogy kapcsolat lehessen.
2019. szept. 7. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne álmodozz kisapám :"D
2019. szept. 7. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden lány vár a sarokban arra, hogy végre odamenjenek hozzá. Biztos látta rajtad, hogy elég nyuszi típus vagy ezért inkább kezdeményezett ő. Ragadd meg az alkalmat, mielőtt rájön hogy tényleg bénázol.
2019. szept. 7. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Erre valók a randik. Elhívod, aztán idővel majd kiderülnek a szándékai 🙂

Jó időtöltést hozzá! 😊

2019. szept. 8. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!