Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszhetett meg rajtam ennek a lánynak?
Van egy lány aki odáig van értem csak azt nem tudom hogy miért. Ő egy csodaszép lány, és határozott is, de egyben nagyon cuki is. Én nekem sosem volt még barátnőm, és sokszor azt érzem hogy soha nem is lesz, mert nagyon béna vagyok az ismerkedésben meg nem is nézek ki jól.
Eleinte néhányszor rámosolyogtam, utána szinte ő kezdeményezett. Ez hogy lehet? Ennyire bejönnék neki, vagy mi?
Nagyon tetszik nekem, és nagyon örülnék ha a barátnőm lenne, de túl szép hogy igaz legyen:D
Mástól tudom azt hogy ez a lány csalódott sokszor fiúkban, és lehet hogy bennem bízik. De nekem egy kicsit fura hogy ennyire akarja, ez nem inkább a fiú dolga lenne, jó persze jó hogy látom azt hogy ő is akarja, de akkor is fura kicsit...
Nektek mi a véleményetek erről?
Erre valók a randik. Elhívod, aztán idővel majd kiderülnek a szándékai 🙂
Jó időtöltést hozzá! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!