Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ajándék a lánynak, akibe szerelmes vagyok?
Van egy lány barátom, akibe szerelmes vagyok. A kedvenc édessége a savanyúcukor (ilyen gumicukor és savanyú cukorba van beforgatva). Apukám jött haza külföldről, és egy csomó snacket hozott, van köztük ilyen cukor is, ami a kedvence. Gondoltam odaadom neki, mert tudom, hogy szereti. Tudom nem én vettem, és most nem is az értéken lenne a hangsúly, csak kedveskedni szeretnék neki. Szerintetek ez jó ötlet? És ha igen, mit mondjak? Nem rohanhatom le, hogy SZERETLEK, de valamit mégis kéne, hogy ereztessem vele, többet érzek barátságnal... Ne nézzetek hülyének, de nem volt még barátnőm, nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, mondani.
F/18
Jó. De ha csak a cukorral fogsz tudni előállni, azt megköszöni, és ennyi.
Egy csomag ajándék cukorért, még nem lesz randi. Szóval kezdj el vele sürgősen dumálni is valamiről, de ne úgy, hogy itt a cukor, cserébe gyere randizni.
"Hangsúlyozd ki, hogy kettesben mennétek, tehát ne hívjon társaságot."
Nem kell kihangsúlyozni.
Ha egyedül jön, egyértelmű, hogy ő is randinak vette az invitálást. Ha hozza 3 haverját, akkor kár erőltetni, mert ő nem randinak fogja fel a kapcsolatotokat
Mondjuk ez inkább tini kategória. De persze, jó ötlet meglepni a szeretteidet. Csak nem szabad elvárni cserébe semmit.
Szóvall... inkább hívd randira. És ha jön, akkor ott add neki 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!