Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tetszene ha a párotok az autótokhoz illő csizmával lepne meg?
Figyelt kérdés
Nincs semmi alkalom...csak úgy.2020. máj. 27. 11:05
1/14 anonim válasza:
Nem igazán szeretem a piros csizmákat.
2/14 A kérdező kommentje:
Piros kocsihoz passzol a fekete.
2020. máj. 27. 11:31
3/14 anonim válasza:
A csizmákat nem szeretem🙄
Inkább vegyen téli gumit vagy most nyárit! 🤣
N27
4/14 A kérdező kommentje:
Az sem rossz🤣🤣🤣
2020. máj. 27. 11:39
5/14 anonim válasza:
Igaz😊de én igazából nem örülnék mert szeretem én kiválasztani hogy melyik tetszik.Ruhát sem szeretek kapni ajándékba mert lehet nem áll jól nem tetszik stb.A csizmákkal is igy vagyok tetszik felpróbálom és a lábamon már nem tetszik.
7/14 A kérdező kommentje:
Lehet négy pár is🙂
2020. máj. 27. 12:30
9/14 anonim válasza:
Most nyáron akar csizmát venni? Inkább ne...
10/14 anonim válasza:
Autóhoz illő az milyen?
Egy WV Polohoz milyen csizma illik? 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!